• Gluten Free

    Gluten Free

Fuse

Unik amino-formula

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr169,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Fuse?

Fuse er en unik Amino Vedlikeholds Formular som kan inntas når som helst i løpet av dagen eller etter en treningsøkt.

Fuse Fordeler

Denne blandingen kombinerer Glutamin, Taurin og rask fungerende karbohydrater. Hver 25g porsjon gir også 5 gram kreatin monohydrat (Creapure ® ) som øker fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høy intensitet trening. Dette inkluderer også en kombinasjon av forgrenede aminosyrer (BCAA) leucine, isoleucin og valin sammen med Glutamin og Taurin.

Hvem passer Fuse for?

Fuse er egnet for alle som leter etter en økning i noen av de viktigste essensielle aminosyrene med ekstra kreatin hele dagen.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Blanding av BCAA, Glutamin og Taurin
  • Tilsatt Kreatin Monohydrat (Creapure®)
  • 33kcal per 25g porsjon

Anbefalt bruk

Ha til 300 ml vann inn i vårt shaker (jo mindre vann jo sterkere smak). Ha deretter i du 25g av produktet, riste shaken og bruk. Bruk før eller under trening for best resultat

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

Bær eksplosjonen Aromastoff .: Druesukker, kreatin monohydrat (Creapure®) (20%), BCAA (20%), L Glutamin (12%), Taurin (12%), Inulin, Aroma, syre (sitronsyre), fargestoff (Rødbeter Rød, Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose)

tropisk Storm Aromastoff : Druesukker, kreatin monohydrat (Creapure®) (20%), BCAA (20%), L Glutamin (12%) , Taurin (12%), Inulin, Aroma, syre (sitronsyre), fargestoff (karotener), søtningsmiddel (sukralose)

uten smak : Druesukker , Kreatin-monohydrat (Creapure®) (20%), BCAA (20%), L glutamin (12%), Taurin (12%), Inulin

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (25g)

Serveringer per beholder - 30 (750g)

Næringsinnhold

Per 100gPer servering*RI
Energi562 kJ/134 kcal140 kJ/33 kcal2%
Fett0 g0 g0%
hvorav mettet0 g0 g0%
Karbohydrater30 g7.5 g3%
hvorav sukkerarter22 g5.6 g6%
Protein0 g0 g0%
Salt0 g0 g0%
Per servering
Kreatin Monohydrat (Creapure®)5 g
L-Glutamin3 g
Taurin3 g
L-Leucin2.5 g
L-Isoleucin1.25 g
L-Valin1.25 g

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Fuse

Velg bilde

Fuse
Back to top