• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegansk

  Vegansk

Gjæret IBCAA-pulver

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr89,00
Utsolgt

Produktoversikt

Gjæret iBCAA Powder er vårt nyeste Myprotein-pulver. Produktet er instant, for å gjøre det enklere å blande. Inneholder gjæret iBCAA-pulver i et 2:1:1 forhold av leucin, isoleucin og valin. Disse essensielle aminosyrer ikke kan syntetiseres av kroppen, og må derfor fåes gjennom kostholdet. Den rikeste kostholdskilden til aminosyrer er fisk, fjærkre og kjøtt, men for mennesker som ikke spiser kjøtt eller som ønsker en alternativ kilde til aminosyrer, er gjæret iBCAA-pulver det perfekte alternativ for å sikre et høyt aminosyreinntak.

Hvem er gjæret iBCAA-pulver egnet for?

Vårt gjæret iBCAA-pulver kommer fra plantebaserte ingredienser, noe som gjør den egnet for vegetarianere og veganere. Det er perfekt for alle som ønsker å øke sitt daglige inntak av aminosyrer, særlig de deltar i fysisk aktivtet eller intens trening.

Hvordan ta gjæret iBCAA-pulver?

Ha 5 gram (2 små scoops) gjæret iBCAA-pulver i 300-400ml vann, og rist. Du kan erstatte vannet med fruktjuice, om ønskelig

Nøkkelfordeler

 • Egnet for vegetarianere og veganere
 • 2:1:1 forhold av Leucin, Isoleucin and Valin
 • Ideell for alle som er aktive

Anbefalt bruk

For å dra fordel av vårt gjæret iBCAA-pulver, ha 2 små scooper (5g) i 300-400ml vann eller juice. Drikk før under og/eller etter trening.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig tørt sted, utilgjengelig for små barn. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

Kan inneholde soya, melk og egg.

Uten smak/Naturell: Instant blanding av forgrenede aminosyrer (L-Leucin (50%), L-Isoleucin (24.5%), L-Valin (24.5%), Emulgator (Solsikke Lecitin)).

Berry Blast: Instant blanding av forgrenede aminosyrer (90%) (L-Leucin (50%), L-Isoleucin (24.5%), L-Valin (24.5%), Emulgator (Solsikke Lecitin)), Smakstilsetter (Smakstilsettere, Farger (Rødbeterød, Antocyanin), Søtningsmiddel (Sukralose)).

Tropisk smak: Instant blanding av forgrenede aminosyrer (74%) (L-Leucin (50%), L-Isoleucin (24.5%), L-Valin (24.5%), Emulgator (Solsikke Lecitin)), Smakstilsetter (Smakstilsetter, Fargestoff (Betakaroten), Søtningsmiddel (Sukralose)).

Fersken og Mangosmak: Instant blanding av forgrenede aminosyrer (90%) (L-Leucin (50%), L-Isoleucin (24.5%), L-Valin (24.5%), Emulgator (Solsikke Lecitin)), Smakstilsetter (Smakstilsetter, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfam K), Fargstoff (Para-oransje*, Tartrazin*). *Kan ha negativ effekt på barns aktivitetsnivå og konsentrasjonsevne.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 små scooper (5g)

Porsjoner per kontainer - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Typiske næringsverdier - Uten smak/naturell

  Per porsjon
L-Leucin     2.5 g
L-Isoleucin     1.23 g
L-Valin     1.23 g

 

Typiske næringsverdier- Berry Blast

  Per porsjon
L-Leucin     2.25 g
L-Isoleucin     1.13 g
L-Valin     1.13 g

 

Typiske næringsverdier- Tropisk smak

  Per porsjon
L-Leucin     1.85 g
L-Isoleucin     0.93 g
L-Valin     0.93 g

 

Typiske næringsverdier- Fersken og mangoosmak

  Per porsjon
L-Leucin     2.25 g
L-Isoleucin     1.13 g
L-Valin     1.13 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Gjæret IBCAA-pulver

Velg bilde

Gjæret IBCAA-pulver