• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Gluten Free

  Gluten Free

Glucomannan-pulver (Konjac)

Allsidig pulver til å fremme helse

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter || Bruk kode: TRETTINO

- 25% på alt || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr119,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Glucomannan-pulver?

Hjerte-og karsykdommer’s (CVD’s) er dødårsak nummer én på verdensbasis, som representerer over 30% av de globale dødsfallene i 2012*. Adressering av atferdsrisikofaktorer som fysisk aktivitet og vanlig kosthold kan ha stor innflytelse og redusere risikoen for å utvikle slike sykdommer. Myproteins splitter nye Glucomannan-pulver er et ideelt supplement for din daglige helse og ambisjoner, med en formel som inneholder over 90% kostfiber.

Hva er nøkkelfordelene til Glucomannan-pulver?

 • Vettap – Når du inntar 3 g daglig (1 g doser 3 ganger daglig, sammen med 1 -2 glass vann før måltider), kan Glucomannan-pulver hjelpe vekttap i forbindelse med en energifattigdiett.
 • Kolesterol – Når du inntar 4 g om dagen ((1g doser 4 ganger daglig, sammen med 1 -2 glass vann før måltider) bidrar Glucomannan-pulver til å opprettholde normalt kolesterolnivå i blodet. Dette er en viktig helsegevinst ettersom CVD’s er årsak nummer én til dødsfall på verdensbasis*.
 • Allsidighet – Denne fantastiske pulveret kan tilsettes i shakes, frokostblandinger, grøt, smoothies, pannekaker og annet som fungerer som et fortykningsmiddel.

Er dette produktet for meg?

Glucomannan-pulver er et godt kosttilskuddsvalg for alle mannlige og kvinnelige enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt eller er bevisst på kolesterolnivået. Du kan supplere dette inn i din faste diett når som helst på dagen; det kan være sammen med en deilig og sunn frokost eller til kvelds med en gresk yoghurt-dessert.

Nøkkelfordeler

 • 3 g per dag (1 g doser 3 ganger daglig, sammen med 1-2 glass vann før måltider) kan bidra til å støtte vekttap.
 • 4 g per dag (1 g doser 4 ganger daglig, sammen med 1-2 glass vann før måltider) bidrar til å opprettholde normalt kolesterolnivå i blodet.
 • Kan tilsettes til shakes, frokostblandinger, grøt, smoothies, pannekaker og annet som fungerer som et fortykningsmiddel.

Anbefalt bruk

Det anbefales å ta 4 g med Glucomannan hver dag (1 g doser 3 ganger daglig) med 1-2 glass vann før måltider.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet må ikke brukes til å erstatte et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Oppbevar utilgjengelig for barn.

ADVARSEL: Dette produktet anbefales ikke for personer med svelgevansker eller for de inntak med utilstrekkelig væskeinntak - sikre at hver dose er tatt med 1-2 glass vann for å sikre stoffet kommer ned i magen.

Ingredienser

Glucomannan (Konjac) 100%.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 g 4 ganger daglig

 

Næringsinnhold

  Per 4g Per servering (1g)
Energi 32kJ8kcal 8kJ/ 2kcal
Fett 0 g 0 g
  hvorav mettet 0 g 0 g
Karbohydrater 0g 0 g
  hvorav sukkerarter 0g 0 g
Fiber 3.7 g <0.5 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Fikk ned kolesterolnivået

Generelt:

5

Mixabilitet:

4

Smak:

4

Effektivitet:

5

Jeg hadde hørt mye bra om glucomannan produktet-mest som et produkt for vekt nedgang men også at det kunne hjelpe med å få kolesterolnivået ned. Jeg kjøpte en pose (0,5kg) for å prøve. da mannen min ikke får i seg tabletter bestilte jeg pulveret. det lå en liten og fin måleskje oppi posen og det sto at man skulle ta en måleskje 3-4 ganger daglig. Både jeg og mannen min har tatt dette produktet daglig i litt over 2 uker og jeg anbefaler det så absolutt. Det hjalp meg med fordøyelsen og jeg har gått ned 2 kg mer enn jeg gjorde tidligere (jeg er overvektig og prøver å gå ned til normal vekt så jeg har endret kosthollet mitt og begynt å trene og dette produktet bidrar posetivt ved siden av det andre jeg gjør). Den største forandringen er det mannen min som opplever da han hadde et slag for litt over 1 år siden,han er i midten av 40-årene og har en stressende og krevende jobb-og har både høyt kolesterol,diabetes 2 og høyt blodtrykk.. han var hos legen og tok nye prøver for noen dager siden og kolesterolnivået er godt på vei nedover-legen spurte om han endelig hadde fått i seg medesinene sine men nei-det er kun Glucomannan.. Det ser også ut som om blodsukkeret er på vei ned med sunnere mat og trening.. Så både mannen min og jeg er nå store fans av dette produktet.. Jeg anbefaler det på det høyeste :)

Passer bra med:

Juice el vann. kan også blandes i en smoothie.. ta på morgen og før mat og kveld..

Thu Jul 13 23:08:05 BST 2017 av Glucomannan-fantastisk

Glucomannan-pulver (Konjac)

Velg bilde

Glucomannan-pulver (Konjac)
Back to top