• Gluten Free

    Gluten Free

Gluten Free Mini Breadsticks

Ideell for glutenfrie dietter

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr39,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Laget med en kombinasjon av bokhvete, mais og rismel, er disse Gulten Free Mini Breadsticks det perfekte alternativ til breadsticks laget av hvete hvis du unngå gluten i kosten.

Tilgjengelig i klassisk og rosmarinsmak, kan disse brødpinnene konsumerers som en velsmakende matbit på egenhånd, eller sammen med andre matvarer som suppe eller til forskjellige dip.

Våre Gluten Free Mini Breadsticks er laget med extra virgin olivenolje, er en kilde til fiber og har et lavt sukkerinnhold.

Nøkkelfordeler

  • Glutenfri
  • Kilde til fiber
  • Alternativ til hvetebaserte produkter

Anbefalt bruk

Konsumer som en del av et variert og balansert kosthold.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys og varme kilder. Etter åpning, hold innpakket og konsumer innen fire dager. Egnet for vegetarianere. Produsert i Italia.

Ingredienser

Allergener: Kan inneholde soya og sesamfrø.

Klassisk: Maisstivelse, Bokhvetemel (24%), Maismel, Rismel, Extra virgin olivenolje (6%), Honning, Gjær, Fortykningsmiddel (Guargummi), Salt, Antioksidant (Rosmarinekstrakt).

Rosmarinsmak: Maisstivelse, Bokhvetemel (21%), Maismel (21%), Rismel, Extra virgin olivenolje (6%), Rosmarin (4%), Honning, Gjær, Fortykningsmiddel (Guargummi), Salt, Antioksidant (Rosmarinekstrakt).

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

  Per 100g
Energi 1691 kJ/401 kcal
Fett 6.5 g
  hvorav mettet fett 0.9 g
Karbohydrater 79 g
  hvorav sukkerarter 2.8 g
Fiber 5.2 g
Protein 3.6 g
Salt 1.9 g

Næringsinnholdet er basert på den klassiske versjonen. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere .

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Gluten Free Mini Breadsticks

Velg bilde

Gluten Free Mini Breadsticks
Back to top