• Gluten Free

    Gluten Free

Glutenfri Breadstick - Biter

Perfekte alternativ uten gluten

25% avslag for de første 100 kundene på alle produkter || Bruk kode: BLACKNO

- 25% på alt i tillegg til salget på opp til 50% for de første 100 kundene denne BLACK FRIDAY uken || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 26/11/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr17,00
Utsolgt

Produktoversikt

Gluten Free Breadstick Bites er laget av en kombinasjon av bokhvete, mais og rismel, noe som gjør dem til et perfekt alternativ til breadsticks laget av hvete hvis du unngå gluten i kosten.

Disse smakfulle snacksene med smak av oregano og tomat kan bli konsumert alene eller sammen med andre matvarer som supper eller en rekke forskjellige dip.

Våre Gluten Free Breadstick Bites er laget med extra virgin olivenolje, er en kilde til fiber og har et lavt sukkerinnhold.

Nøkkelfordeler

  • Glutenfri
  • Kilde til fiber
  • Alternativ til hvetebaserte produkter

Anbefalt bruk

Konsumer som en del av et variert og balansert kosthold.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys og varme kilder. Etter åpning, hold innpakket og konsumer innen fire dager. Egnet for vegetarianere. Produsert i Italia.

Ingredienser

Allergener: Kan inneholde soya og sesamfrø.

Oregano og tomatsmak: Maisstivelse, Bokhvetemel (23%), Maismel, Rismel, Extra virgin olivenolje (6%), Honning, Tørket tomat (3%), Gjær, Fortykningsmiddel (Guargummi), Salt, Oregano (0.5%), Antioksidant (Rosmarinekstrakt).

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

  Per 100g
Energi 1682 kJ/398 kcal
Fett 6.4 g
  hvorav mettet fett 0.9 g
Karbohydrater 78 g
  hvorav sukkerarter 2.8 g
Fiber 5.6 g
Protein 4.2 g
Salt 1.9 g

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Glutenfri Breadstick - Biter

Velg bilde

Glutenfri Breadstick - Biter
Back to top