• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Guargummi

Fortykningsmiddel lav på kalorier

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr79,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Guargummi?

Guargummi er endospermen av guar bønnen, en årlig belgfrukt. Guargummi brukes som emulgeringsmiddel og tykningsmiddel i mange matvarer. Det har nøytral lukt og smak, og kan brukes til å binde ingredienser og redusere vannlekkasjer.

Fordeler med Guargummi

Guargummi er et glutenfri mat fortykningsmiddel, stabilisator, emulgator og tekstur forbedrer.

Hvem er guargummi egnet for?

Guargumi er ideell for alle som leter etter et fortykningsmiddel, emulgator og oppstrammingsmiddel i bakevarer, syltetøy og gelé, supper, salatdressinger, sauser, sirup, juice og meieriprodukter. Den kan også brukes som erstatning for stivelse, siruper og sukker som et lavt kalori fortykningsmiddel.

Dislcaimer:. Denne urten bør svelges kun med tilstrekkelig liquid.We råd for ikke å bli brukt av folk som lider med tarmobstruksjon

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Selvom dette produktet er produsert av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieri pulver brukes innenfor samme produksjonsanlegg og kontaminasjon kan forekomme i svært små mengder. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Nøytral lukt og smak
 • Glutenfri
 • Tykner mat, stabiliserer, emulgator og forbedrer tekstur

Anbefalt bruk

Fyll 300-350ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske jo tykkere vil shaken bli). Deretter legg til 2g og rist. Nå er den klar til bruk.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig vekt. Vi prøver så godt vi kan å gi deg en nøyaktig mengde når du bruker våre Myprotein kuler. Allikevel så vil disse bare gi deg en omtrentlig mengde og de er ingen erstatning for bruk av en vanlig måleenhet.

Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

Uten smak : Guargummi (100%)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2/3 liten scoop (2g)

Porsjoner per beholder - 125 (250g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 680 kJ/170 kcal 14 kJ/3 kcal 0%
Fett 0 g 0 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 0 g 0 g 0%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Fiber 85 g 1.7 g  
Protein 5 g 0.1 g 0%
Salt <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Guargummi

Velg bilde

Guargummi
Back to top