• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Hvetegress-pulver

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr55,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Hvetegress-pulver?

Hvetegress er det tidliunge gress-stadium av kornplanten, her presentert i pulverform.

Hvetegress-pulver

Hvetegress høstes like etter spiring og inneholder en rekke vitaminer, mineraler, enzymer og klorofyll. Hvetegress er et fettfri, høy-fiber kosttilskudd.

Hvem passer Hvetegress for?

Hvetegress-pulver er ideelt for alle som ønsker å øke sitt daglige inntak av fiber. Hvetegress er ofte kjøpt av våre kunder med andre produkter fra Helse og Velvære-utvalget.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Fettfri Fiberrikt kosttilskudd
  • Inneholder klorofyll

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i 4g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av et nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av et standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Hvetegress-pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 3/4 ts. (4g)

Serveringer per beholder - 62 (250g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1618 kJ/387 kcal 62 kJ/15 kcal 1%
Fett 0 g 0 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 45 g 1.8 g 1%
  hvorav sukkerarter 45 g 1.8 g 1%
Fiber 85 g 1.7 g  
Protein 23 g 0.9 g 2%
Salt 0.03 g 0.02 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Hvetegress-pulver

Velg bilde

Hvetegress-pulver