HydroFuel Elite

Neste Generasjons Sportsdrikke

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr49,00
Utsolgt

Produktoversikt

HydroFuel Elite er batch-testet gjennom Informed Sport innenfor rammeverket til Verdens Anitdopingbyrå (WADA) og har ISO 17025 akkreditering, noes om gir trygghet om at dette produktet har blitt testet for alle naturlig forekommende, forbudte stoffer.

Hvorfor designet vi HydroFuel Elite?

Når du trener i en forlenget periode, fører det til at at glykogenlagrene i musklene blir tømt og det reduserer elektrolyttnivået. Dette reflekteres i lavere energinivåer og til slutt påvirke prestasjonen. Nøkkelelektrolytter som magnesium, bidrar til normal muskelfunksjon og elektrolyttbalanse, og det er essensielt at disse blir erstattet under trening.

How did we design HydroFuel Elite

HydroFuel Elite er blitt laget for å rehydrere og gi kroppen energi. To karbohydrater ble brukt for å sikre høyest mulig opp tak av energi. En blanding av fire elektrolytter er brukt for å erstatte salt du mister når du svetter.

Nøkkelfordeler

Med opp til 7g karbohydrater per 100ml, gir HydroFuel Elite energinivået for en jevn prestasjon. Vi har inkludert natrium, magnesium, kalium og kalsium, slik at HydroFuel Elite bidrar til normal elektrolyttbalanse. På toppen av dette inneholder HydroFuel Elite en rekke vitaminer for å støtte immunsystemet under og etter trening. HydroFuel Elite er en kilde til Vitamin B1m B2 & B5 og bidrar til:

Redusert tretthet og utslitthet

Normal energigivende forbrenning

Vedlikehold av normale røde blodcellene

Vi har også inkludert Vitamin C i denne innovative drikken, som bidrar til:

Normal funksjon av immun & nervesystemet

Normal psykologisk funksjon

Beskyttelsen av cellen fra oksidatitvt stress

Det er også tilsatt 3g BCAA HydroFuel Elite. Forgrenede kjede-aminosyrer kan ikke produserers av kroppen og det er derfor essensielt at vi får dem i oss gjennom kostholdet. BCAA er spesielt viktige aminosyrer ettersom 25% av kroppens totale muskelmasse består av disse aminosyrene.

Er dette produktet egnet for meg?

Enhver idrettsutøver kan dra store fordeler av å drikke denne forfriskende drikken. Drikk enten før eller etter trening.

Nøkkelfordeler

  • Flere Karbohydrater
  • Vitamin/Elektrolyttblanding
  • 3g of BCAA

Anbefalt bruk

Når du trener hardt, anbefales det at du tar 60g karbohydater per time. Drikk derfor 2 flasker HydroFuel hver gangg.

Oppbevar på en tørr, kjølig plass, vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for vegetarianere. For best-før-dato: Se flaskehalsen.

Ingredienser

Smak av Acaibær: Vann, Glukose, Fruktose, Forgrenede Kjede-aminosyrer (0.6%) (L-Valin, L-Leucin, L-Isoleucin), Elektrolytter (0.5%) (Natrium, Kalium, Magnesium, Kalsium), Syreregulator (Sitronsyre), Farge (Solbærjuice-ekstrakt), Smakstilsetter, Stabilisator (Gummi Arabicum, Glyserolestere av trekolofonium), Konserveringsmiddel (Kaliumsorbat, Natriumbenzoat), Vitaminer (0.1%) (Vitamin C, Riboflavin, Tiamin, Pantotensyre), Søtningsmiddel (Sukralose).

Smak av appelsin: Vann, Glukose, Fruktose, Forgrenede Kjede-aminosyrer (0.6%) (L-Valin, L-Leucin, L-Isoleucin), Elektrolytter (0.5%) (Natrium, Kalium Magnesium, Kalsium), Syreregulator (Sitronsyre), Stabilisator (Gummi Arabicum, Glyserolestere av trekolofonium), Smakstilsetter, Konserveringsmiddel (Kaliumsorbat, Potassium Benzoate), Antioksidant (Askorbinsyre), Farge (Karotener), Vitaminer (0.01%) (Vitamin C, Riboflavin, Tiamin, Pantotensyre), Søtningsmiddel (Sukralose).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Flaske

Næringsinformasjon

  Per 100ml
Energi 130 kJ/31 kcal
Fett 0 g
  hvorav mettet fett 0 g
Karbohydrater 7.0 g
  hvorav sukker 7.0 g
Proteiner 0.6 g
Salt 0.70 g
    Per 100ml *RI
Vitamin C 4.8 mg 6%
Tiamin 0.1 mg 9%
Riboflavin 0.1 mg 7%
Pantotensyre 0.4 mg 7%
Magnesium 12 mg 3%

 

* Referanseinntak hos en vanlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinformasjonen er basert på versjonen med appelsinsmak. Når du velger en annen smak kan næringsverdiene variere med opp til 15%.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

HydroFuel Elite

Velg bilde

HydroFuel Elite
Back to top