IBCAA Elite

Essensielle aminosyrer i fantastisk smak!

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr359,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er IBCAA Elite

IBCAA Elite er batch testet gjennom Informed Sport-programmet innenfor rammeverket til the Verdens antidopingbyrå (WADA) og har ISO 17025 akkreditering, som gir deg sikkerhet på at dette produktet er helt fri for naturlig forekommende, forbudte stoffer.

IBCAA pulver kommer som et instant pulver som inneholder 3 av de essensielle aminosyrene, Leucin, Isoleucin og Valin i et 2:1:1 forhold. Diise unike aminosyrene bidrar til omtrent 25% av kroppens muskelmasse og kan ikke produseres i kroppen. Disse forgrenede aminosyrene må fåes gjennom kostholdet og i motsetning til andre aminosyrer brytes de ned rett i muskelvevet.

BCAA bør være integrert inn i kostholdet til enhver seriøs idrettsutøver, og disse BCAA kommer som en pulver som gjør det enkelt å blande. Vi anbefaler at du tar 5g, tre ganger daglige

Nøkkelfordeler

  • Instant pulver for enkel blanding
  • Et 2.1.1 forhold, basert på vitenskap
  • BCAA utgjør opp til 35% av muskelmassen

Anbefalt bruk

Tilsett ønsket menge vann eller fruktjuice til en Myprotein-shaker. Tilsett 5g, rist og konsumer. Bruk 2-4 ganger dager for optimalt resultat.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser merket i fet. Laget i et produksjonsanlegg som også håndterer melk, Egg, Gluten og lignende produkter.

Uten smak: BCAA 2:1:1 (Leucin:Isoleucin:Valin) (99%), Emulgator (Soya Lecitin).

Appelsin: BCAA 2:1:1 (Leucin:Isoleucin:Valin) (79%), Naturlige smakstilsettere, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E110), Emulgator (Soya Lecitin) 

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 tsp (5g)

Porsjoner per beholder - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Næringsinformasjon

  Per porsjon
L Leucin     2.5 g
L Isoleucin     1.25 g
L Valin     1.25 g

 

Næringsinformasjonen er basert på versjonen uten smak, når du velger en annen versjon, kan næringsverdiene variere med .

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

IBCAA Elite

Velg bilde

IBCAA Elite
Back to top