Impact Pump Blanding

Forfriskende pre-workout uten koffein!

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr129,00
Utsolgt

Produktoversikt

Myproteins Impact Pump Blanding er et unikt, sentralstimulerende-fri pre-workoutpulver. Bestående av en seksdelt matrise av ingredienser, er Impact Pump Blanding det eksplosive svaret til å heve ytelsen under høyintensitetstrening - Koffeinfri, er Impact Pump Blanding perfekt for de sene nattlige treningsøkter, for å sikre at kvalitetssøvnen din ikke er forstyrret.

Ved å inneholde Arginin Alpha Ketoglutarat, L-karnitin, Beta-Alanine, BCAA, Kreatin Monohydrate, og Citrulline, er Impact Pump Blanding tilgjengelig i fire deilige smaker. Impact Pump Blanding passer for alle som ønsker å forbedre sin trening med en stimulant-fri pre-workout.

For å vurdere din toleranse til Impact Pump Blanding, anbefaler vi en første Porsjonsstørrelse på 5g. Gradvis øk dosen for å bestemme din optimale dose. Ikke forbruk mer enn 30 g av Impact Pump Balnding hver dag.

†Kreatin øker fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høyintensitettrening. Fordelaktig effekt blir oppnådd med et daglig inntak på 3 g kreatin.

Nøkkelfordeler

  • Øker den fysiske prestasjoner†
  • 6-lags prestasjonsmatrix
  • 4 fantastiske smaker

Anbefalt bruk

For å vurdere din toleranse til Impact Pump Blanding, anbefaler vi en første Porsjonsstørrelse på 5 g. Gradvis øk dosen for å bestemme optimal dose. Ikke forbruk mer enn 30 g av Impact Pump Blanding hver dag.

Ingredienser

Arginin Alpha Ketoglutarate (AAKG) (15%), L-Carnitin (15%), Beta Alanine (14%), Branched Chain Amino Acids 2:1:1 (L-Leucine:L-Isoleucine:L-Valine) (10%), Kreatin Monohydrat (10%), Citrulline Malate (10%) Dekstrose, Fruktose, Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E133).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 små scoops (5g)

Porsjoner per beholder - 50 (250g)

Næringsinnhold

  Per 5g
Energi 18 kJ/4 kcal
Karbohydrater 1.1 g
  hvorav sukkerarter 1.0 g
Arginin Alpha Ketogluarate (AAKG) 750 mg
L-Carnitin 750 mg
Beta Alanine 700 mg
Total BCAAs 500 mg
hvorav L-Leucin 250 mg
hvorav L-Isoleucin 125 mg
hvorav L-Valin 125 mg
Kreatin Monohydrat 500 mg
Citrulline 500 mg

Kundeomtaler

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Sammendrag

5.0

5.0

(1 anmeldelser)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortert etter

Det virker!

Generelt:

5

Mixabilitet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Dette pulveret er guds gave når man er trøtt, men skal komme seg på trening! Det virker etter 10 minutter og man får så mye ut av treningen! Jeg har også tatt det flere ganger rett før kveldstrening - helt fantastisk at det ikke er noe koffein i - jeg har ingen problemer med å få roen etter treningen, selv om klokken er 22 eller senere.

Passer bra med:

Iskaldt vann

Fri Jul 28 10:21:43 BST 2017 av Elise

Impact Pump Blanding

Velg bilde

Impact Pump Blanding
Back to top