Impact Pump Blanding

Stimulant Free Pre-Workout Powder

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt! + Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ Mysterierabatt med koden MYSTERIENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr129,00 kr90,00 Spar: kr39,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Myproteins Impact Pump Blanding er et unikt, sentralstimulerende-fri pre-workoutpulver. Bestående av en seksdelt matrise av ingredienser, er Impact Pump Blanding det eksplosive svaret til å heve ytelsen under høyintensitetstrening - Koffeinfri, er Impact Pump Blanding perfekt for de sene nattlige treningsøkter, for å sikre at kvalitetssøvnen din ikke er forstyrret.

Ved å inneholde Arginin Alpha Ketoglutarat, L-karnitin, Beta-Alanine, BCAA, Kreatin Monohydrate, og Citrulline, er Impact Pump Blanding tilgjengelig i fire deilige smaker. Impact Pump Blanding passer for alle som ønsker å forbedre sin trening med en stimulant-fri pre-workout.

For å vurdere din toleranse til Impact Pump Blanding, anbefaler vi en første Porsjonsstørrelse på 5g. Gradvis øk dosen for å bestemme din optimale dose. Ikke forbruk mer enn 30 g av Impact Pump Balnding hver dag.

†Kreatin øker fysisk ytelse i påfølgende utbrudd av kortsiktig, høyintensitettrening. Fordelaktig effekt blir oppnådd med et daglig inntak på 3 g kreatin.

Nøkkelfordeler

  • Øker den fysiske prestasjoner†
  • 6-lags prestasjonsmatrix
  • 4 fantastiske smaker

Anbefalt bruk

For å vurdere din toleranse til Impact Pump Blanding, anbefaler vi en første Porsjonsstørrelse på 5 g. Gradvis øk dosen for å bestemme optimal dose. Ikke forbruk mer enn 30 g av Impact Pump Blanding hver dag.

Ingredienser

Arginin Alpha Ketoglutarate (AAKG) (15%), L-Carnitin (15%), Beta Alanine (14%), Branched Chain Amino Acids 2:1:1 (L-Leucine:L-Isoleucine:L-Valine) (10%), Kreatin Monohydrat (10%), Citrulline Malate (10%) Dekstrose, Fruktose, Naturlig smakstilsetning, Søtningsmiddel (Sukralose, Acesulfame-K), Farge (E133).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 små scoops (5g)

Porsjoner per beholder - 50 (250g)

Næringsinnhold

  Per 5g
Energi 18 kJ/4 kcal
Karbohydrater 1.1 g
  hvorav sukkerarter 1.0 g
Arginin Alpha Ketogluarate (AAKG) 750 mg
L-Carnitin 750 mg
Beta Alanine 700 mg
Total BCAAs 500 mg
hvorav L-Leucin 250 mg
hvorav L-Isoleucin 125 mg
hvorav L-Valin 125 mg
Kreatin Monohydrat 500 mg
Citrulline 500 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Impact Pump Blanding

Velg bilde

Impact Pump Blanding