• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Impact Whey Isolate - Batch Tested Range

Informed Sport Range

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr339,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate er gruppe testet gjennom Informert Sport program innenfor rammen av World Anti-Doping Agency (WADA) og vedlikeholder ISO 17025 akkreditering som gir forsikring om at dette produktet er fritt for naturlig forekommende forbudte stoffer.

Hva er Impact Whey Isolate?

Impact Whey Isolate inneholder over 90% protein med et lavt fettinnhold (0,25 g) og karbohydrat (0,17 g) innhold per porsjon, som er lavere enn de fleste andre whey protein pulver. Det har også over 2g av leucine per porsjon.

Impact Whey Protein Fordeler

Impact Whey Isolate er ideell for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein eller leter etter et inntak av protein før eller etter en treningsøkt. På grunn av det høye proteininnhold (22g per porsjon) vil det bidra til en vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Hvem passer Impact Whey Isolate for?

Impact Whey Isolate er ideell for alle som ønsker å øke daglig inntak av protein og kan tas enten før eller etter en treningsøkt.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 90% proteininnhold per porsjon (Noen naturlige variasjoner forekommer)
  • Lavt fettinnhold
  • Bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml (350-400ml for Solbær, Eple, bringebær og Appelsin & Passion Frukts smaker) vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil det være). Ha deretter i en MP stort scoop (25g), riste shaken og bruk. Bruk 2-3 ganger daglig eller etter behov.

1 x nivå MP Plastic Scoop (stor) veier 25g. (ikke inkludert)

Ingredienser

Udenaturert myse Protein isolat *, emulgator (Soya lecitin), * Fra Melk

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Scoop (25g)

Porsjoner per beholder - 40 (1kg), 100 (2.5kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1584 kJ/373 kcal 396 kJ/93 kcal 5%
Fett 0.3 g 0.1g 0.1%
  hvorav mettet 0.3 g 0.1 g 0.3%
Karbohydrater 2.5 g 0.6 g 0.2%
  hvorav sukkerarter 2.5 g 0.6 g 0.7%
Protein 90 g 23 g 45%
Salt 0.50 g 0.13 g 2%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Merk: Alle batchtestede produkter er merket med det spesifikke næringsinnholdet funnet innenfor denne batchen. Selv om vi gjør vårt ytterste for å gi det typiske næringsinnholdet for produktet på tvers av partier, kan verdiene ovenfor endre seg fra parti til parti på grunn av naturlig variasjon.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Impact Whey Isolate - Batch Tested Range

Velg bilde

Impact Whey Isolate - Batch Tested Range
Back to top