• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Kamut Superfine Mel

Organisk Kamutmel

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr99,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Kamut Mel?

Kamut Mel er et hvetemel laget fra den gamle durumhvete slektningen. Kamut mel er mer næringsrik enn vanlig hvete, og den har en glatt, smøraktig, nøtteaktig smak og er spesielt høy i selen, sink og magnesium, så vel som å gi 20-40% mer protein i forhold til dagens moderne hvete.

Kamut mel Fordeler

Kamut Mel er lav i mettet fett og salt, og gir 15% protein som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse.

Hvem passer Kamut mel for?

Kamut Mel anbefales for alle som ønsker å øke karbohydrat og protein inntaket, men med en lav mengde sukker og fett. Dette kan legges til matvarer for å forbedre næringsinnholdet eller brukes som en erstatning til hvetemel i enkelte oppskrifter.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Lavt innhold av fett og sukker
 • Over 15g proteiner per 100g
 • Et supert tillegg til mange matvarer

Anbefalt bruk

Ha til noen smakfulle matvarer eller bruke som et alternativ til ren hvit mel i baking.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergikere, inkludert gluten, se ingredienser bold. Kan inneholde melk.

KAMUT® (Khorasan Hvete Mel).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - ~

~ - ~ (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g *RI
Energi 1362 kJ/321 kcal 16%
Fett 2.2 g 3%
  hvorav mettet 0 g 0%
Karbohydrater 59 g 23%
  hvorav sukkerarter 0 g 0%
Protein 16 g 32%
Salt <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kamut Superfine Mel

Velg bilde

Kamut Superfine Mel
Back to top