• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Karbo-Lyn®

100% sukkerfri!

Smak
Pakke
Mengde
Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Hurra! Opp til 55% på alt! || Få 10% + 10% med kode og ved kjøp av klær! EKSTRA10NO

Opp til 55%ALT! Ingen kode nødvendig...
Husk å bruke koden EKSTRA10NO for å få 10% i tillegg til salget!
+ Gratis THEWHEY-prøve sjokolade på kjøpet!

Husk også å se vår eksklusive 5M COLLECTION BUNDLE med 5 herlige favoritter til halv pris - Kun denne uken!
Rabatten blir automatisk lagt til i kassen.

Golden Ticket er en fysisk billett du får i din forsendelse hvis du handler mellom mandag 21 Aug og Søndag 27 Aug. Du får en eksklusiv kode du kan bruke for å få rabatt hos Myprotein.
Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 25.08.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-


KJØP NÅ
Var: kr219,00 kr99,00 Spar: kr120,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Karbo-Lyn ®?

Karbo-Lyn ® er en patentert karbohydrat hentet fra stivelse og inneholder svært unike egenskaper. Det er et homopolysakkarid karbohydrat som betyr at det er bygget opp av mange monosakkarider som er bundet sammen av glykosidbindinger. Karbo-Lyn ®. passerer gjennom magen svært raskt og det fungerer som en pumpe, trekker vann og næringsstoffer sammen med det

Fordeler med Karbo-Lyn ®

Karbo-Lyn ® har en høy osmolalitet og er helt sukkerfri. Å skape en rask absorpsjon gjennom magen, molekylvekten er unikt manipulert slik at kroppen tar opptak mye raskere enn druesukker eller maltodekstrin, men uten den ekstra oppblåsthet effekt.

Hvem er Karbo-Lyn ®? Passer for

Karbo-Lyn ® er ideell for alle som leter etter en kilde til karbohydrater før eller etter deres trening eller konkurranse. Det er også egnet for alle som leter etter en ikke-sukker basert karbohydrat blanding før utholdenhet eller ultra-utholdenhetsbaserte hendelser eller for å bli frisk etter motstands basert trening. På grunn av det raske opptak av Karbo-Lyn ® , anbefales det å konsumere dette umiddelbart etter treningen

.

Vi anbefaler forbruker 50g Karbo-Lyn ® enten før, etter eller under trening. Dette vil imidlertid avhenge av dine spesifikke mål for treningen og den type trening du gjennomfører.

Ernæring anbefaling

Karbohydrat lasting: Hvis du ønsker å bruke Karbo-Lyn ® for en karbohydrat lasting fase, anbefaler vi å konsumere en porsjon (50g) med et høyt karbohydrat diett hver 2-3 timer hver dag frem til ditt arrangement.

Før-Hendelsen: Vi anbefaler en servering av Karbo-Lyn ® 2-3 timer før din hendelse for optimale resultater

Etter-Hendelsen: Vi anbefaler en servering av Karbo-Lyn ® umiddelbart (& lt; 1 time) etter din hendelse. Ta en følgende dose 2-3 timer etter dette sammen med en høy karbohydrat diett.

Karbo-Lyn ® er et registrert varemerke for All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Internasjonale patenter. Alle rettigheter reservert.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Sukkerfri karbohydrater
 • Ideell som en kilde til karbohydrater, pre- og post-workout
 • Patentert karbohydrater med raskt opptak

Anbefalt bruk

Ha 400-500ml vann i vår shaker. Ha deretter i du til 50g, rist og drikk. Alternativt kan du bare legge til 50g til kosttilskudd.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter.

uten smak : 100% Karbo-Lyn ® (homopolysakkarid avledet fra potet, ris og mais. 100% stivelse).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 Scoop (30g)

Porsjoner per beholder - 20 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1700 kJ/400 kcal 510 kJ/120 kcal 6%
Fett 0 g 0 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 100 g 30 g 12%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Protein 0 g 0 g 0%
Salt <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kunder kjøpte også

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Karbo-Lyn®

Velg bilde

Karbo-Lyn®
Back to top