• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

Leucin Peptider

Ideell til intens trening

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr179,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Leucin Peptider?

Leucin Peptider gir 50% Leucin Peptider som gir en forbedret form for Leucin for å hjelpe muskelvekst og restitusjon. Leucin Peptider er produsert av whey protein isolat bruker en proprietær enzym som bryter de lange kjeder ned i mer lett absorberbare di og tri-peptider.

Leucin peptid Fordeler

Peptid formen tillater en raskere absorpsjon på grunn av den høye kapasitet intestinal transportør som kan føre til en hurtigere slipper inn i muskelen, og en større muskelproteinsyntese respons.

Hvem er Leucin Peptider Egnet for?

Leucin Peptider er ideell for alle som deltar i intens trening og er etter optimal muskel utvinning.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Rask absorpsjon og bruk av Leucin
 • Di og Tri-Peptideform av Leucin
 • 50% L-Leucin Peptides

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 2g, rist og drikk. Bruk to ganger daglig. For optimalt resultat ta 45 minutter før treningen, og også legge inn trening.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer melk, egg, gluten og produkter av disse.

Bær eksplosjon Aromastoff : Leucine peptid Pulver (Melk) (40%), Leucin Pulver (40%), syre (sitronsyre ), Aroma, farger (Rødbeter Rød, Antocyanin), søtningsmiddel (sukralose).

Tropisk Storm Aromastoff : Leucin peptid Pulver (Melk) (40%), Leucin Pulver (40%), syre (sitronsyre ), Aroma, Farge (karotener), søtningsmiddel (sukralose).

uten smak . Leucin peptid Pulver (Melk) (50%), Leucin Pulver (50%)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1/2 tsp (2g)

Porsjoner per beholder - 125 (250g), 250 (500g), 500 (1kg)

Næringsinnhold

  Per servering
L-Leucin     1.46 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Where reviews refer to foods or cosmetic products, results may vary from person to person. Customer reviews are independent and do not represent the views of The Hut Group.

Sammendrag

3.0

3.0

(1 anmeldelser)

 • 5    0
 • 4    0
 • 3    1
 • 2    0
 • 1    0
Sortert etter

Kan ikke blandes i vann.

Generelt:

3

Mixabilitet:

1

Smak:

3

Effektivitet:

3

Har prøvd å riste dette pulveret med vann i flaske men det bare skummer. men Kan fint brukes i smoothie.

Mon May 08 16:36:28 BST 2017 av Tore Sanne

Leucin Peptider

Velg bilde

Leucin Peptider
Back to top