• Vegetariansk

    Vegetariansk

Macro:Meal

Meal Alternative

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr299,00
Utsolgt

Produktoversikt

Macro:Meal er en omfattende blanding av protein, arbohydrater og essensielle fettsyrer designet for de som ønsker å konsumere sunne næringsstoffer i en praktisk måltidserstatningsshake. Spesielt designet for de som lever en hektisk livsstil eller er stadig på farten. Formelen gir et flott alternativ til usunn snacks og fast food.

Proteininnholdet er en blanding av raske, moderat og langsomt frigjørende proteiner (myseproteinisolat, myseproteinkonsentrat, eggehvite og melkeprotein) for å gi en jevn frigjøring av aminosyrer som vil hjelpe til med vedlikehold av muskelmasse og som også tilfredsstiller din sult over en lengre tid som hjelper til med å redusere kroppens fettprosent. Karbohydratene er hentet fra en lav GI blanding av fine skotske havregryn og Aktivert bygg for å gi en langsom frigjøring av energi mens man hindrer et insulin "spike".

De essensielle fettsyrene (EFA) i denne formelen er fra linfrøpulver og aktivert bygg. EFA spiller en viktig rolle i energiproduksjon, effektiv funksjon av nervesystemet, fordøyelseseffektivitet og effektiv immunrespons.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Over 25g proteiner per porsjon
  • Karbohydrater med lav GI for sakte frigivelse av energi
  • Inneholder essensielle fettsyrer, som er vitale for helsen

Anbefalt bruk

Denne shaken har blitt designet til å gi en balansert (1:1) forhold mellom protein som bidrar til vekst av muskelmasse, og karbohydrater som fremmer muskelutvinning† etter trening. Vi anbefaler å tilsette en pakke (80g) til 250-350ml vann eller melk i et Myprotein shaker 30 minutter før og/eller etter treningen. Kan alternativt brues som helst på dagen for å øke det daglige kaloriinntaket. †Gunstig effekt oppnås gjennom forbruk av karbohydrater, fra alle kilder, til et samlet inntak av 4 g per kg kroppsvekt, ved doser i løpet av de første 4 timer og ikke senere enn seks timer etter trening.

Lagre på et tørt, kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Ikke egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført i fet skrift.

Sjokolademyksmak: Karbohydratblanding (38%) (Havregryn, Aktivert® Bygg Stivelsespulver), Proteinblanding (34%) (Myseproteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat, Myseproteinisolat (Melk), Eggehvitepulver), Linfrøpulver (Kaldfrest) (6%), Emulgator (Soya Lecitin), Cocoa Powder, Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose)

Jordbærkremsmak: Karbohydratblanding (38%) (Havregryn, Aktivert® Bygg Stivelsespulver), Proteinblanding (34%) (Myseproteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat,, Myseproteinisolat (Melk), Eggehvitepulver), Linfrøpulver (Kaldfrest) (6%), Emulgator (Soya Lecitin), Aroma, Farge (Rødbeterød), Søtningsmiddel (Sukralose)

Uten smak: Karbohydratblanding (38%) (Havregryn, Aktivert® Bygg Stivelsespulver), Proteinblanding (34%) (Myseproteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat,, Myseproteinisolat (Melk), Eggehvitepulver), Linfrøpulver (Kaldfrest) (6%), Emulgator (Soya Lecitin)

Vaniljesmak: Karbohydratblanding (38%) (Havregryn, Aktivert® Bygg Stivelsespulver), Proteinblanding (34%) (Myseproteinkonsentrat (Melk), Melkeproteinkonsentrat,, Myseproteinisolat (Melk), Eggehvitepulver), Linfrøpulver (Kaldfrest) (6%), Emulgator (Soya Lecitin), Aroma, Søtningsmiddel (Sukralose),

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 serving (80g)

Serveringer per beholder - 30 (2.4kg)

Næringsinnhold

 Per 100gPer servering*RI
Energi1576 kJ/374 kcal1261 kJ/299 kcal15%
Fett7.6 g6.1 g9%
 hvorav mettet1.8 g1.4 g7%
Karbohydrater38 g30 g12%
 hvorav sukkerarter1.9 g1.5 g2%
Protein35 g28 g56%
Salt0.50 g0.40 g7%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Macro:Meal

Velg bilde

Macro:Meal
Back to top