• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Gluten Free

    Gluten Free

Micellar Whey Protein

Banebrytende proteinpulver

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr349,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Micellar Whey Protein?

Micellar Whey Protein et banebrytende proteinpulver som er mer enn bare ditt standard myseproteinkonsentrat. Med aminosyreprofilen til myse og absorpsjonsegenskapene av kasein, vil Micellar Whey Protein revolusjonere sportsernæringsmarkedet.

En unik produksjonsprosess resulterer i dannelsen av ekstra store micelle-molekyler som har en økt resistens mot proteaser. Det betyr at du fortsatt får alle egenskapene til myseprotein, bortsett fra med en frigjøringshastighet lik micellar asein, som er generelt ansett som et “tregt protein”.

Hvordan ta Micellar Whey Protein

Ta Micellar Whey Protein før eller etter en treningsøkt, eller mellom måltider for å holde proteinnivået toppet opp. Micellar Whey Protein gir 23 g protein per 30 g servering, som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmassen. Ultrafiltreringsprosessen som brukes til å produsere Micellar Whey Protein sikrer et lavt sukkerinnhold, med bare 1 g sukker i hver servering.

Nøkkelfordeler

  • Unike produksjonsproses som resulterer i ekstra store miceller
  • Lik frigjøringshastighet som micellar kasein
  • Protein bidrar til vekst i muskelmasse

Anbefalt bruk

For å dra nytte av dette produktet anbefaler vi å tilsette en stor scoop (30 g) til 200-300 ml vann eller melk i en MyProtein-shaker før eller etter trening, eller mellom måltidene, opptil 3 ganger daglig.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

 

Ingredienser

For allergikere, se ingredienser bold. Kan innholde spor av soya og egg.

Banansmak

D-Celle Whey® (Whey Proteinkonsentrat (Melk) (93%), Smakstilsettning (Smakstilsettningssubstans, Farge (Curcumin), Søtning (Sucralose))

Jordbærkremsmak

D-Celle Whey® (Whey Proteinkonsentrat (Melk) (97.4%), Smakstilsettning (Colour (Rødbetejuice pulver), Søtning (Sucralose), Smakstilsettningssubstans)

Myk Sjokoladesmak

D-Celle Whey® (Whey Proteinkonsentrat (Melk) (95%), Smakstilsettning g (Fettredusert Kakaopulver, Søtning (Sucralose) Smakstilsettningssubstans)

Vaniljesmak

D-Celle Whey® (Whey Proteinkonsentrat (Melk) (94.5%), Smakstilsettning (Smakstilsettningssubstanser, Søtning(Sucralose)

Uten smak

D-Celle Whey® (Whey Protein Konsentrat (Melk) (100%)

 

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (30g)

Serveringer per beholder - 33 (1kg), 83 (2.5kg), 166 (5kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per 30g
Energi 1746 kJ/415 kcal 524 kJ/125 kcal
Fett 9.5 g 2.9 g
  hvorav mettet 5.8 g 1.7 g
Karbohydrater 6.0 g 1.8 g
  hvorav sukkerarter 3.5 g 1.1 g
Protein 76 g 23 g
Salt 0.75 g 0.23 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Micellar Whey Protein

Velg bilde

Micellar Whey Protein
Back to top