• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Gluten Free

    Gluten Free

Micelle XL™

Protein med flere virkeområder

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr289,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Micelle XL™ er et protein som produseres ved hjelp av en unik ultrafiltreringsprosess, som resulterer i dannelsen av ekstra store miceller. Avledet fra melk, er disse gigantiske Micelle XL ™-proteinmolekylene metaboliseret på en enda lavere hastighet enn standard micellar kasein. Resultatet av dette er en langvarig frigjøring av aminosyrer. Dette gjør Micelle XL™ den perfekte proteinfølgesvenn for bruk som en kosttilskudd på nattestid, da tradisjonelt musklene ville vært i en katabolsk tilstand. Med 21 g protein per servering og bare 0,5 g fett, er Micelle XL™ er egnet for en rekke type treninger og mål. Med 4,5 g BCAA og 4,5 g glutamin per porsjon, gir Micelle XL™ rikelig tilgang på viktige aminosyrer.

Micelle XL™ er designet for å gi en avsmalnende frigjøring av aminosyrer til muskelvevet, med en hastighet aldri sett tidligere. Ved å tilby en konstant strøm av protein i systemet, enten det er på kvelden eller mellom måltidene, velg Micelle XL™ som ditt premium kasein.

Micelle XL™ er ideell for alle som er engasjert i en fysisk treningsplan der det å få den riktige kostbalansen er helt avgjørende. Det er også et utmerket supplement for å øke det daglige proteininntaket. Som et kosttilskudd anbefaler vi å bruke det før sengetid eller mellom måltidene, 2-3 ganger daglig.

Nøkkelfordeler

  • Giant miceller fordøyd enda tregere enn kasein
  • Gir en konisk frigjøring av aminosyrer
  • Bare et halvt gram fett per servering

Anbefalt bruk

For å høste fordelene av dette produktet anbefaler vi å tilsette en stor scoop (25g) til 150-250 ml vann eller melk i en Myprotein-shaker før sengetid eller mellom måltidene, opptil 3 ganger daglig.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

Allergener uthevet i fet skrift. Kan også inneholde egg.

Melkeproteinisolat (99%), Emulgator (Soya Lecitin).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Scoop (25g)

Serveringer per beholder - 40 (1kg) 100 (2.5kg) 200 (5kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering
Energi 1570 kJ/370 kcal 393 kJ/93 kcal
Fett 2.0 g 0.5 g
  hvorav mettet 0 g 0 g
Karbohydrater 4.0 g 1.0 g
  hvorav sukkerarter 4.0 g 1.0 g
Protein 84 g 21 g
Salt 0.25 g 0.06 g

 

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Micelle XL™

Velg bilde

Micelle XL™
Back to top