• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Økologisk Camu Camu-pulver

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr129,00 kr90,00 Spar: kr39,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Økologisk Camu Camu-pulver?

Hentet fra Amazonas-regionen i Sør-Amerika, er Camu Camu en busk som vokser vilt langs elveslettene og er ekstremt flom-tolerant. Frukten er en rødlig lilla bær med høyt innhold av vitamin C. Tradisjonelt brukt i de innfødtes kosthold som smakstilsetning i søtsaker, og Camu Camu-bær blir også brukt i drinker og syltetøy.

 På grunn av sitt høye næringsinnhold, blir det i økende grad brukt som et supplement til mat. Rå Camu Camu økologiske bær er renset i naturlig vann, tørket og deretter malt til et fint pulver. Økologisk Camu Camu-pulver er sertifisert økologisk av Soil Association under kode GB-ORG-05.

Hva er fordelene?

Camu Camu-pulver er en god kilde til Vitamin C. Vitamin C bidrar til beskyttelsen av cellene fra oksidativt stress.

Nøkkelfordeler

 • 100% økologisk
 • God kilde til vitamin C som bidrar til beskyttelse av celler mot oksidativt stress
 • God kilde til vitamin C which bidrar til normal collagen dannelse for the normal function of bones

Anbefalt bruk

Vårt økologiske camu camu-pulver er fullpakket av herlighet. Bare tilsett 5g i smoothies, sitrus-fruktjuicer eller vann (250-350ml). Bruk en gang daglig.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet må ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevar utilgjengelig for små barn. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

100% økologisk Camu Camu biter (Ingen frø)

Næringsinformasjon

Typiske Næringsverdier

  Per 5g
Energi 71 kJ/17 kcal
Karbohydrater 4.1 g
  hvorav sukker 1.0 g
Vitamin C 600 mg (RI* 750%)

 

*Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Økologisk Camu Camu-pulver

Velg bilde

Økologisk Camu Camu-pulver