• Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

Økologisk Freekehmel

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!

Få opp til 60% avslag på alt!

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr39,00 kr37,00 Spar: kr2,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Økologisk Freekehmel?

Det er en eldgammel hvetetype i slekt med durum-familien. Melet er proteinrikt og også perfekt for alle som vil øke sitt daglige fiberinntak.

Fordeler med Økologisk Freekehmel

Produktet er fiberrikt og gir over 8g per 100g. Det har også lavt innhold av salt og fett. Økologisk Freekehmel er en kilde til proteiner, som bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse.

Hvem er Økologisk Freekehmel egnet for?

Produktet er ideelt for alle som ønsker å øke sitt daglige fiberinntak. Det er også perfekt til å tilsette matretter for å forbedre næringsprofilen.

Nøkkelfordeler

 • Over 8g fiber per 100g
 • Lavt fett og saltinnghold
 • Kilde til proteiner

Anbefalt bruk

Bruk som et alternativ til hvitt mel når du baker og lager mat.

Oppbevar på en kjølig, tørr plass vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment til å brukes sammen med en aktiv livsstil og et sunt kosthold. Egnet for egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

For allergener, inkludert kornsorter som inneholder gluten, se ingredienser merket i fet. Kan også inneholde soya, melk og egg.

Uten smak: Freekehmel (Gluten) (100%)

Næringsinformasjon

Næringsinformasjon

  Per 100g
Energi 1427 kJ/341 kcal
Fett 2.7 g
  hvorav mettet fett 0.4 g
Karbohydrater 63 g
  hvorav sukker 0.8 g
Proteiner 12 g
Salt <0.01 g

 

* Referanseinntak til en vanlig, voksen person (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinformasjon er basert på versjonen uten smak. Hvis du velger en annen smak, kan næringsverdiene variere med opp til 10%.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Økologisk Freekehmel

Velg bilde

Økologisk Freekehmel