• Vegansk

  Vegansk

 • Gluten Free

  Gluten Free

 • Organic

  Organic

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

Økologisk Matcha

Mere naturlig erstatning til kaffe

Smak
Pakke
Mengde

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr199,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Matcha stammer fra Japan og er ansett som en gammel urte-supermat. Vår seremonielle Matcha er av den høyeste kvalitet i både smak og ernæringsmessig profil, og dens seremonielle karakter betyr at det er bladet som kun er brukt, i forhold til andre Matchapulver som kombinerer stammen og vener, noe som utvanner den ernæringsmessige verdien.

Hvorfor bruke seremonielt Matchapulver?

Det er et fantastisk alternativ til kaffe, og inneholder vitamin C, noe som bidrar til en normal energigivende metabolisme.

Er dette produktet for meg?

Hvis du ikke liker smaken av kaffe, men er ute etter et naturlig produkt som vil gi tilsvarende energifordeler, er Matchapulver et perfekt tillegg til kostholdet ditt.

Når skal jeg konsumere Matcha?

Som den første tingen om morgenen som et alternativ til kaffe, eller som en energiboost om ettermiddagen.

For å tilberede bare bland pulveret med 250 ml varm melk å få en grønn te-latte, eller til te, da tilsett 200 ml kokt vann. Det passer også som et flott tillegg til smoothies eller baking.

Nøkkelfordeler

 • 100% naturlig
 • Kilde til vitamin C, jern og magnesium
 • Flott alternativ til kaffe

Anbefalt bruk

Tilsett 5 g av vårt seremonielle Matchapulver i en kopp, og deretter tilsett 200 ml varmet melk og visp sammen for å lage en skummende latte. For matcha te, bare tilsett 250 ml kokende vann direkte sammen med pulveret i en kopp og rør. Alternativt kan det tilsettes til proteinshakes, mat, brukes ved baking. Oppbevar på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere og veganere. Advarsel: Inneholder koffein. Anbefales ikke for barn eller gravide kvinner (Inneholder 3200 mg koffein per 100 g).

Ingredienser

100% Økologisk Matchapulver (Camellia Sinensis)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 5 g

Serveringer per beholder - 20 (100 g)

Næringsinnhold

  Per 100 g
Energi 1311kj/ 311kcal
Fett 5.3 g
  hvorav mettet fett 0.7 g
Karbohydrater 32
  hvorav sukkerarter 0
Fiber 6.6
Protein 31
Salt 0
Vitamin A 2400 µg
Vitamin C 60 mg
Kalsium 420 mg
Jern 17 mg
Vitamin K 2900 µg
Tiamin 0.6 mg
Riboflavin 1.4 mg
Niacin 4.0 mg
Vitamin B6 1.0 mg
Folsyre 1200 µg
Pantotensyre  3.7 mg
Kalium 2700 mg
Fosfor 350 mg
Magnesium 230 mg
Sink 6.3 mg
Kobber  0.6 mg

Aktive ingredienser

  Per 100g
Koffein 3200 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Økologisk Matcha

Velg bilde

Økologisk Matcha
Back to top