• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

 • Gluten Free

  Gluten Free

Organic Peanut Butter

100% Organisk peanøttsmør

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr79,00 kr67,00 Spar: kr12,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Organic Peanut Butter?

Laget av 100% renristede peanøtter, blir Myproteins Organic Peanut Butter laget til en oljete puré som har en flott tekstur.

Hva er fordelene til Organic Peanut Butter?

Organisk Peanut Butter er en god kilde til protein, og er også en kilde til magnesium. Tilstrekkelig med magnesium i kostholdet bidrar til flere gunstige egenskaper, inkludert å redusere tretthet og utmattelse, samt å opprettholde en normal proteinsyntese. 

Peanøtterene som brukes i vårt Organic Peanut Butter er stekt sitt naturlige brune skinn før de blir malt om til en deilig konsistens. Absolutt ingenting annet er tilsatt til det resulterende peanøttsmøret, noe som gjør det til et naturlig og sunt valg - uten tilsatt salt, sukker og palmeolje.

Hvem er Organic Peanut Butter egnet for?

Organisk Peanut Butter er en ypperlig måte for vegetarianere og veganere å øke proteininntaket med 30 g protein per 100 g. Med kilder til niacin, biotin, magnesium og sink, er Organic Peanut Butter velegnet for de som ønsker å opprettholde et sunt kosthold.

Hvordan kan Organic Peanut Butter anvendes?

Organic Peanut Butter er et ideelt pålegg å smøre på snacks som riskaker, kjeks, fullkornsbrød, samt til frukt som epler og bananer. Du kan være kreativ med proteinshaken ved å tilsette en skje med peanøttsmør for å tilføre den fantastiske nøtteaktige smaken sammen med alle de ernæringsmessige fordelere. Peanøttsmør kan spises når som helst på dagen, men å tilsette litt til pre-workout snacken din kan gi deg en kilde til langvarig energi.

Nøkkelfordeler

 • 100% organisk peanøttsmør
 • Ikke tilsatt salt, sukker eller palmeolje
 • Naturlig høyt proteininnhold

Anbefalt bruk

Ideell for bruk som pålegg eller til matlaging. Litt separasjon av olje er naturlig, røres bare lett inn igjen.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted. Etter åpning, best konsumert innen 3 måneder. Egnet for vegetarianere og veganere. Råvarer fra mer mer enn ett land. Inneholder naturlig forekommende sukker. Økologisk sertifisert.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet skrift. Kan også inneholde sesamfrø og nøtter.

Crunchy: Peanut (100%) (Med skallet på).

Smooth: Peanut (100%) (Med skallet på).

Næringsinformasjon

Næringsinnhold

  Per 100g  
Energi 2470 kJ/596 kcal  
Fett 46 g  
  hvorav mettet fett 8.2 g  
Karbohydrater 12 g  
  hvorav sukkerarter 5.9 g  
Fiber 8.5 g  
Protein 30 g  
Salt 0 g  
  Per 100g *RI
Niacin 13.1 mg 82%*
Biotin 130 μm 260%*
Fosfor 420 mg 60%*
Magnesium 190 mg 51%*
Sink 3.3 mg 33%*
Kobber 0.64 mg 64%*

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Organic Peanut Butter

Velg bilde

Organic Peanut Butter