PRO:LONG

Støtter hydrering og gir deg energi under aktivitet

Smak
Pakke
Mengde

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr219,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er PRO:LONG?

PRO:LONG er Myprotein premium under-trening utholdenhets formel som kombinerer karbohydrater, protein og elektrolytter for å støtte hydrering og energiforsyning under fysisk aktivitet. PRO:LONG er et spesialdesignet produkt som er høy i karbohydrater og kan hjelpe drivstoff intens trening. Denne unike formelen inneholder en imponerende karbohydrat blanding av maltodextrin, druesukker og CarBarley, samt Branch Aminosyre Kjede (BCAA ), Vitamin C og elektrolytter (natriumklorid, kaliumklorid Sulfat, Kalsium Di Fosfat, magnesiumoksid). Hver servering gir også Kasein Hydrolysat (PeptoPro®).

Fordeler med PRO:LONG

karbohydrat-elektrolyttoppløsninger bidrar til opprettholdelse av utholdenheten ved langvarig utholdenhetstrening, og øke absorpsjonen av vann under fysisk trening. Vitamin C bidrar til den normale funksjon av immunsystemet, til reduksjon av tretthet og utmattelse, normal energigivende metabolisme, og til den normale funksjon av immunsystemet i løpet av og etter intens fysisk trening.

Hvem Passer PRO:LONG for

PRO:LONG er egnet for alle som ønsker å legge et høyt inntak av karbohydrater i kostholdet sitt til intens trening. Det anbefales å konsumere PRO:LONG 45-60 minutter før fysisk aktivitet eller under langvarig trening

Vi endrer navnet på dette produktet til Energy ProLong. Vær oppmerksom på at ingrediensene og næringer er de samme og bare navnet på produktet er endret.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Fullpakket med raske karbohydrater og elektrolytter
  • Unik elektrolyttblanding
  • Tilsatt Vitamin C

Anbefalt bruk

Ha 400-500ml vann i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil det være). Ha deretter i du 50g av produktet til, riste shaken og bruk. Bruk under trening for optimale resultater.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer egg og lignende produkter.

Tropisk Aromastoff : PRO:LONG Karbohydrat Blanding (70%) (maltodekstrin, dekstrose, Waxy Barley Stivelse (CarBarley®)), iBCAA (leucine, isoleucin, valin Soya lecitin), Kasein Hydrolysat (PeptoPro®) (Melk) (4%), vitamin C (askorbinsyre), elektrolytter (natriumklorid, kaliumklorid Sulfat, Kalsium Di fosfat, magnesiumoksid), Aroma, syre (sitronsyre), fargestoff (Curcumin), søtningsmiddel (sukralose)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 1/2 Scoops (50g)

Serveringer per beholder - 30 (1.5kg)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1286 kJ/308 kcal 643 kJ/154 kcal 8%
Fett 0.4 g 0.2 g 0%
  hvorav mettet 0.1 g 0.1 g 1%
Karbohydrater 70 g 35 g 13%
  hvorav sukkerarter 20 g 10 g 11%
Protein 4.2 g 2.1 g 4%
Salt 0.75 g 0.38 g 6%
Vitamin C   500 mg 625%
Klorid   200 mg 25%
      Per servering
L-Leucin     2.5 g
L-Isoleucin     1.25 g
L-Valin     1.25 g

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på den tropiske smaken. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

PRO:LONG

Velg bilde

PRO:LONG
Back to top