• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Pro Milk 50 RTD

Klar til å drikkes-shake

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr22,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Pro Milk 50 RTD?

Pro Milk 50 RTD er en klar til å drikke, luksuriøs smakende milkshake med over 50g protein per porsjon. Hver smak er utformet for å gi en fløyelsaktig tekstur med en naturlig smak, noe som gjør dem et flott alternativ til vanlige proteintilskudd. Pro Milk 50 RTD kommer i en 500ml flaske som gjør dem ideelle for når du er i farten og leter etter et raskt inntak av protein. Skrulokket også gjør produktet praktisk for å forbruke utover dagen for å øke ditt daglige inntak av protein. Du kan skru lokket på igjen og sette den i kjøleskapet og oppbevare den andre halvparten for senere på dagen. Disse velsmakende protein milkshakene kommer også i 4 fantastiske smaker som inkluderer jordbær, banan, sjokolade og vanilje.

Fordeler med Pro Milk 50 RTD

Pro Milk 50 RTD gir 50g protein hentet fra melkeprotein konsentrat, som vil hjelpe bidra til vekst og vedlikehold av lean mass. Hver 500ml porsjon har et omfattende aminosyreprofil med over 6 g leucin. Pro Milk 50 RTD er også lav i fett, med bare 0,4 g fett per 100 ml, og har ingen tilsatt sukker

.

Hvem er Pro Milk 50 RTD Egnet for

Pro Milk 50 RTD er ideelle for alle som leter etter en enkel og praktisk måte å øke sitt daglige inntak av protein. Pro Milk 50 RTD er perfekt for forbruk i løpet av dagen når vi leter etter et høyt inntak av protein eller for forbruk rundt treningene. Disse deilige drikkene bør nytes kald.

Helsen til alle våre kunder er svært viktig for oss. Selvom dette produktet er produsert av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieri pulver brukes innenfor samme produksjonsanlegg og kontaminasjon kan forekomme i svært små mengder. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 50g proteiner per 500ml flaske
  • Fra melkeproteiner
  • 4 deilige smaker å velge mellom

Anbefalt bruk

Bare skru av lokket, fjern folien og bruk. Rist godt før åpning.

Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold.

Ingredienser

Sjokolade

Skummet-melk, melkeprotein, fett-redusert, kakaopulver 1,8%, smakstilsetninger (inneholder melkeprodukter), søtningsmiddel (E955), fortykningsmiddel (E407).

jordbær

Skummet-melk, melkeprotein, fett-redusert, smør melkepulver, smakstilsetninger, fortykningsmiddel (E407), søtningsmiddel (E955), fargestoff (E120).

vanilje

Skummet-melk, melkeprotein, fett-redusert, smør melkepulver, smakstilsetninger, fortykningsmiddel (E407), søtningsmiddel (E955).

banan

Skummet-melk, melkeprotein, fett-redusert, smør melkepulver, smakstilsetninger, fortykningsmiddel (E407), søtningsmiddel (E955).

Næringsinformasjon

PER 100ml:
Energi (kJ/kcal): 287/68
Fett: 0.4g
hvorav mettet: 0.3g
Karbohydrater: 5.4g
hvorav sukkerarter: 4.9g
Protein: 10.1g
Salt: 0.13g

PER 500ml:
Energi (kJ/kcal): 1435/340
Fett: 2.0g
hvorav mettet: 1.5g
Karbohydrater: 27.0g
hvorav sukkerarter: 24.5g
Protein: 50.5g
Salt: 0.65g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Pro Milk 50 RTD

Velg bilde

Pro Milk 50 RTD
Back to top