• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Dessert 200g

Deilig dessert med god samvittighet!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr59,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Protein Dessert?

Protein Dessert er en overbærende proteinrik, øyeblikkelig dessert som gir en unik protein blanding av micellær kasein kalsiumkaseinat, myse Protein konsentrat, og Eggehvite pulver. Protein Dessert er perfekt å konsumere i kveld for alle med en søt tann, og det er raskt og enkelt å lage.

Protein Dessert Fordeler

Protein dessert gir over 30g protein per porsjon som vil bidra til en vekst og vedlikehold i mager masse.

Hvem passer Protein Dessert for?

Protein Dessert er ideell for alle som ønsker en stor smakende dessert som kan brukes som en sen kveld snack. Det er også perfekt å konsumere protein Dessert på et annet tidspunkt på dagen for å øke daglig proteininntak.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Velsmakende, proteinrik dessert
  • Perfekt for alle som liker søtesaker
  • Over 30g proteiner per porsjon

Anbefalt bruk

Mix 2 scoop (ca 50g) med 150 vann eller melk til en glatt konsistens. For best resultat bruk en Myprotein shaker og la det sitte i kjøleskapet i 10-15 minutter før du drikker.

Ingredienser

Sjokolade Pudding

Protein Blanding (micellær kasein kalsiumkaseinat, myse Protein konsentrat, Egg hvitt pulver, Glutamin Peptider), Medium Kjede Triglyserid, Maltodexterin, Aroma, kakao, xantangummi, kaliumfosfat, søtningsmiddel (sukralose).

jordbær Is

Protein blanding (micellær kasein kalsiumkaseinat, myse Protein konsentrat, Egg hvitt pulver, Glutamin Peptider), Medium kjede Triglyserid, Maltodexterin, Aroma, xantangummi, kaliumfosfat, Farging (Rødbeter Rød), søtningsmiddel (sukralose).

Næringsinformasjon

Per 100 g:
Energi (kJ/kcal): 1513/358
Fett: 7.2g
hvorav mettet: 1.0g
Karbohydrater: 10.4g
hvorav sukkerarter: 1.8g
Protein: 62g
Salt: 0.4g
PER 50 g SERVERING:
Energi (kJ/kcal): 756/179
Fett: 3.6g
hvorav mettet: 0.5g
Karbohydrater: 5.7g
hvorav sukkerarter: 0.9g
Protein: 31g
Salt: 0.2g
Næringsinnholdet er basert på jordbær-versjonen. Andre versjoner kan variere litt.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Dessert 200g

Velg bilde

Protein Dessert 200g
Back to top