• Vegetariansk

  Vegetariansk

Protein Flapjackmiks

Proteinrik og enkel hjemmebakst!

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
kr29,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Protein Flapjackmiks?

Protein Flapjackmiks er en del av vårt nye bake hjemme-serie, noe som gir deg grønt lys til å lage din egen deilige proteinrik flapjacks! Med bake hjemme-serien, har vi tatt bryet og forvirringen ut av matlaging med protein, og gitt deg en ferdig blandet miks som er super enkelt å lage. Bare følg oppskriften, trinn for trinn, og se smaksløkene smelte i glede når dine stekebrett leverer 8-12 deilige flapjacks.

Hvem er Protein Flapjackmiks egnet for?

Denne tørrblandingen er egnet for personer i alle aldre som ønsker å komme i gang i en verden av proteinrikbaking. Hver 200 g pakke produserer 8-12 deilige flapjacks (avhengig av hvor store du gjør dem) og hver 20 g servering med pulver inneholder 7 g protein. Ved hjelp av vår Protein Flapjackmiks kan du vise frem dine fantastiske bakeferdigheter til venner og familie mens du nyter en næringsrik velsmakende snack. Denne pre-miksen har et alvt sukkerinnhold, og egnet for et vegetarisk kosthold, og har mye protein som gir mer enn 71 g per 200 g blanding.

Nøkkelfordeler

 • 7 g protein per servering
 • Perfekt for enkel baking og for å lage proteinriksnacks hjemme
 • Egnet for vegetarianere

Anbefalt bruk

Blandingsinstruksjoner

*Vennligst merk at den anbefalte temperaturinnstillingen kan variere avhengig av type og effektivitet i stekeovn eller mikrobølgeovn som brukes.

 1. Forvarm ovnen til 170-180C / 350F
 2. Legg 200 g premiks til 50g smeltet Myprotein kokosnøttolje
 3. Vend forsiktig i 2 ss honning eller sirup
 4. Til slutt rør inn 4 ss av kumelk eller nøttemelk
 5. Rør ingrediensene sammen til de er godt blandet
 6. Klargjør en middels dyp kakeform eller brett med bakepapir og Myprotein Kokosnøttolje-spray
 7. Legg brettet midt i ovnen i 10-15 minutter
 8. *Perfekt som en snack før trening!

Oppbevar på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold.

Ingredienser

For allergener inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser uthevet i fet skrift. Kan også inneholde egg. Produsert på et område som håndterer nøtter og peanøtter.

Havregryn (58%), Myseproteinkonsentrat (33%) (Myseproteinkonsentrat [Melk], Emulgator (Soya & Solsikkelecitin)), Kokosnøttpulver (3%), Konsentrert myseprotein (Melk) (Inneholder Soya), Aroma (Aromaer, Søtningsmiddel [Sukralose]), Isomalto-oligosakkaridpulver (Maisstivelse, Aktivt kull), Linfrø (1%).

 

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse -200g

Serveringer per beholder - 1 (200g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering
Energi 1637 kJ/389 kcal 3274 kJ/778 kcal
Fett 10 g 20 g
  hvorav mettet 3.2 g 6.4 g
Karbohydrater 37 g 74 g
  hvorav sukkerarter 3.7 g 7.4 g
Fiber 7.1 g 14 g
Protein 36 g 72 g
Salt 0.10 g 0.20 g

Vær oppmerksom på at næringsinnholdet er basert på den miksen som selges.

 

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Flapjackmiks

Velg bilde

Protein Flapjackmiks
Back to top