• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Flatbrød Mix

High Protein Flatbread Powdered Mix

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr59,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Protein flatbrød Mix?

Protein flatbrød mix er en pulverisert blanding av vanlig hvetemel og vår whey protein konsentrat. Protein flatbrød Mix kan kombineres og deretter bakt eller stekt til å lage en smakende, proteinrik flatbrød som kan inntas med en rekke ulike matvarer, inkludert supper, hjemmelagde dip eller kjøtt. Disse flatbrødene er perfekt for å ta til jobb, når du er på farten eller dele med dine venner.

Fordeler med Protein flatbrød Mix

Protein flatbrød Mix gir over 30g protein per 100g som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Protein flatbrød Mix er lavt fett- og sukkerinnhold som gjør den ideell for alle som leter etter en proteinrik snack uten tilsetting av fett og sukker. Protein flatbrød Mix har også uten tilsatt salt.

Hvem er Protein flatbrød Mix egnet for?

Protein flatbrød Mix er ideell for alle som leter etter en alternativ kilde til protein i kostholdet. De er enkle å tilberede og kan inntas når som helst i løpet av dagen når du trenger å øke daglig inntak av protein. Protein flatbrød Mix er et fantastisk alternativ til vanlig brød og smaker godt med mat som suppe, hummus eller hjemmelaget dip.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Rask og enkel å lage
  • Over 30% proteiner fra whey protein-konsentrat
  • Et fantastisk alternativ til en proteinrik snacks

Anbefalt bruk

1. Legg 100g (3 toppet MP store scoops) av flatbrød blandingen i en stor bolle. I en egen mugge tilsett 2 ss olivenolje og rundt 120-150ml med varmt vann.

2. Lag en brønn i midten av den pulveriserte blandingen og tilsett olivenolje og varmt vann.

3. Bruk en gaffel, begynn å blande melet med vannet og olivenoljen, om nødvendig legge til mer vann.

4. Når deigen begynner å komme sammen bruke hendene for å danne en myk ball av deig. Støv hendene og en ren arbeidsflate med mel og elt deigen i fem minutter, eller til den er glatt og elastisk.

5. Ha deigen tilbake i bollen, dekk til og sett til side i 15 minutter.

6. Del deigen i fire like kuler og rull dem ut til tykkelsen av en 20 kroning

7. Varm en stekepanne og stek de flate brødene i to minutter på hver side. Alternativ: Forvarm ovnen til 200-220-grader. Plasser rullet deigen på et stekebrett og stek i 10-12 minutter eller til de er gyllenbrune

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer egg og produkter av disse.

uten smak : Hvete Mel (styrkende Agents: kalsiumkarbonat, Strykejern, Thiamin og Niacin), myseproteinkonsentrat (Melk), Emulgator (Soya lecitin)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 3 Scoops (100g gir omtrent fire flatbrød)

Porsjoner per beholder - Omtrent 20 x 25g flatbrød (500g)

Næringsinnhold

  Per servering *RI
Energi 1404 kJ/331 kcal 17%
Fett 3.2 g 5%
  hvorav mettet 1.6 g 8%
Karbohydrater 51 g 20%
  hvorav sukkerarter 2.3 g 3%
Protein 24 g 48%
Salt <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Flatbrød Mix

Velg bilde

Protein Flatbrød Mix
Back to top