Protein Gel

Deilig smak - helt enkel!

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr159,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Protein Gel er den nyeste innovasjonen til Myprotein, utformet for å støtte og forbedre dine treningsmål. Ved å gi deg 20 g protein, vil Protein Gel bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Med bare litt over 100 kalorier og 0,1 g fett, kan du være trygg på at Protein Gel er et tillegg til kostholdet du kan nyte med god samvittighet.

Det er kanskje smaken og teksturen til Protein Gel som hjelper det virkelig å skille seg ut i markedet. Med en deilig kremet yoghurt-aktig struktur, vil Protein Gel gi deg mulighet til å enkelt nå dine daglige mål. Uten behov for hverken shaker eller vann, representerer Protein Gel maksimal bekvemmelighet, og er klar til å spises direkte fra pakken. Uten behov for kjøling, kan Protein Gel inntas når som helst, hvor som helst.

Det høye proteininnholdet i Protein Gel vil også bidra til opprettholdelse av normale bein i kroppen.

Nøkkelfordeler

  • 20 g protein per pakke
  • 102 kalorier, 0,1 g fett
  • Deilig kremet smak

Anbefalt bruk

Protein gel kan brukes når som helst på dagen som en del av et balansert og variert kosthold.

Ikke egnet for vegetarianere og veganere. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet skrift.

Bringebær: Gresk yoghurt (Melk) (50%), Hydrolysert kollagen, Vann, Surhetsregulerende (Glucon delta-lactone), Stabilisator (Pektin), Naturlig aroma, Konserveringsmidler (Sodium Benzoate, Kaliumsorbat), Søtningsmiddel (Sukralose).

Tropisk: Gresk yoghurt (Melk) (50%), Hydrolysert kollagen, Vann, Surhetsregulerende (Glucon delta-lactone), Stabilisator (Pektin), Naturlig aroma, Konserveringsmidler (Sodium Benzoate, Kaliumsorbat), Søtningsmiddel (Sukralose).

Næringsinformasjon

Serving Size - 1 pose (70 g)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per 70 g
Energi 607 kJ/145 kcal 425 kJ/102 kcal
Fett 0.2 g 0.1 g
  hvorav mettet 0.1 g 0.1 g
Karbohydrater 8.7 g 6.1 g
  hvorav sukkerarter 8.7 g 6.1 g
Protein 29 g 20 g
Salt 0.20 g 0.10 g

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen med bringebærsmak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholder variere .

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Gel

Velg bilde

Protein Gel
Back to top