• Gluten Free

    Gluten Free

Protein måltid - Peri Peri kylling

Smak
Pakke
Mengde

15% RABATT PÅ DIN FØRSTE ORDRE | Bruk kode: NYKUNDE25

Bruk koden: NYKUNDE15 i kassen.

Husk å opprette konto og logge inn før du oppgir koden i kassen.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Maksimal rabatt per ordre - 1000,-. Tilbudet gjelder ikke for Bundles, Nyheter, Salgsvarer samt Under Armour. Maksimal rabatt er 1000,-.
Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

kr49,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er protein måltider?

Protein Måltider er et revolusjonerende konsept som kombinerer cutting-edge matproduksjon med diettbehov av en fysisk aktiv person. Chili Con Carne er en kombinasjon av kjøttdeig med røde kidneybønner og fullkorn ris i en sterk meksikansk chili saus. Dette måltidet kan tilberedes på 3 minutter, noe som gjør det ideellt for når du er underveis eller når det er begrenset tid til å lage mat. Det er også perfekt for å ta med seg og bruke det som proteinrik måltid i løpet av dagen.

Fordeler med protein måltider

Peri Peri Kylling måltidet inneholder over 29g protein per måltid som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Hvert måltid inneholder lite fett og sukker ( 5g fett og 6g sukker ).

Hvem er protein måltider Egnet for?

Protein Måltider er perfekt for alle som leter etter et velsmakende proteinrik måltid som inneholder lite fett og sukker. Disse måltidene kan bli forberedt på 3 minutter som gjør dem perfekt for når du er i farten og leter etter et godt måltid. De kommer også i en liten pose som betyr at de er lette å bære med deg.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Over 29g protein per måltid
  • Lite fett og sukker
  • Tilberedt på bare 3 minutter

Anbefalt bruk

Tilberedelsen varierer. Instruksjonen gjelder for en 850W Mikrobølgeovn. Disse instruksjonene er kunn tipps for tilberedning. Rist forsiktig i 10 sekunder. Lag en liten 2cm åpning på hver side så luften kan komme ut. Varm i 1,5 minutter. Riv av toppen av pakken og rør. Varm i ett til minutt og så server den. KOKEPLATER: Hell innholdet i en kasserolle. Varm på svak varme. Rør av og til.

Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Ingen behov for kjøling. Må ikke fryses. Ikke bruk hvis pakken er skadet eller lekker. Bruk opp umiddelbart etter åpning. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ikke egnet for vegetarianere.

Ingredienser

Peri Peri kylling : kokt kylling (30%), vann, kokt brun ris (15%), rød paprika (9%), løk, tomatpuré, ananas juice konsentrat, hvitløk, modifisert maisstivelse, rød chili, maisstivelse, sitronsaft konsentrat, hvitvinseddik, olivenolje, salt, koriander, røkt paprika, cayenne pepper.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 pose (300g)

Porsjoner per beholder - Hver pakke inneholder 6 poser

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering (300g) *RI
Energi 402 kJ/95 kcal 1206 kJ/286 kcal 14%
Fett 1.7 g 5.1 g 7%
  hvorav mettet 0.6 g 1.8 g 9%
Karbohydrater 9.3 g 27.9 g 11%
  hvorav sukkerarter 2.2 g 6.6 g 7%
Fiber 1.8 g 5.4 g  
Protein 9.8 g 29.4 g 59%
Salt 0.5 g 1.5 g 25%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på Peri Peri Kylling-smaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp mot 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein måltid - Peri Peri kylling

Velg bilde

Protein måltid - Peri Peri kylling