• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal - Vegetarian Chilli - (6 x 300g)

Proteinrikt hurtigmåltid

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr157,00
Utsolgt

Produktoversikt

Produktoversikt

Hva er Protein Meals?

Protein Meals gir mat med hjemmelaget kvalitet, kombinert med en ernæringsmessig profil som støtter opp om en fysisk aktiv livsstil. Klar på bare 3 minutter, vil disse deilige måltidene gi deg den ultimate lettvinthet for din hektiske livsstil.

Vår Vegetarian Chili er tilberedt ved hjelp av vegetarisk kjøttdeig, sammen med et utvalg av grønnsaker og belgfrukter. Krydret med et utvalg av krydder, inkludert hvitløk- og limepulver, kommer Vegetarian Chilli i en deilig tomatsaus.

Fordeler med Protein Meals

Vegetarian Chili gir 27g protein per måltid, bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Hvert måltid har også lite fett og sukker, bare 6,3 g fett og 5,4 g sukker per servering.

Hvem er Protein Meals egnet for?

Protein Meals er perfekt for alle som leter etter et måltid med stor smak, høyt proteininnhold, lite fett og sukker. Disse måltidene kan være tilberedt på bare 3 minutter, som gjør dem perfekt for når du er på farten og er på jakt etter et smakfullt måltid.

Nøkkelfordeler

  • 27g protein i hvert måltid
  • Lite fett og sukker
  • Tilberedt på bare 3 minutter

Anbefalt bruk

Apparater for matlaging kan variere. Tilbedredingstid basert på en 850W mikrobølgeovn. Disse instruksjonene er gitt som en veiledning. Rist i 10 sekunder. Riv en 2 cm åpning hver side for lufting. Varm opp i 1 1/2 minutt. Riv av toppen av pakken rør rundt. Varm i et minutt til, og server. Alternativt: Tøm innholdet i en kasserolle. Varm over svak varme. Rør av og til.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted. Trenger ikke å stå i kjøleskap. Må ikke fryses. Ikke bruk hvis pakningen er skadet eller lekker. Bruk umiddelbart etter åpning. Oppbevares utilgjengelig for barn. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

Vegetarisk kjøttdeig (27%) (Rehydralisert teksturert Soyaprotein, Rapsolje, Gjærekstrakt, Byggmaltekstrakt, Løkpulver, Salt, Hvitløkspulver, Druesukker, Hvit pepper), Blandede grønnsaker i variable proporsjoner (25%) (Gulrot, Løk, Rød pepper, Grønne bønner (inneholder selleri), Mais), Tomat, Blandende belgfrukter (Pintobønner (5.1%), Røde kidneybønner (5.1%), Kikerter (3.1%)), Tomatpuré, Vann, Soyaisolat, Krydder, Maisstivelse, Hvitløkpuré, Limejuicekonsentrat, Salt.

For allergener, inkludert kornblandinger som inneholder gluten, se ingredienser i fet skrift

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1 Meal (300g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per Meal (300g)
Energi 410 kJ/97 kcal 1229 kJ/292 kcal
Fett 2.1 g 6.3 g
  hvorav mettet fett 2.1 g 6.3 g
Karbohydrater 9.3 g 28 g
  hvorav sukkerarter 1.8 g 5.4 g
Fiber 2.6 g 7.8 g
Protein 9.0 g 27 g
Salt 0.60 g 1.80 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Meal - Vegetarian Chilli - (6 x 300g)

Velg bilde

Protein Meal - Vegetarian Chilli - (6 x 300g)