• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Muffin Mix

Deilig og proteinrik hjemmebakst

Smak
Pakke
Mengde
Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
Var: kr169,00 kr109,00 Spar: kr60,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Myprotein Muffin Mix?

Myprotein Protein muffins mix er en utmerket protein snarvei som er utviklet ved hjelp av flere ulike kilder til protein, inkludert en blanding av whey protein konsentrat, melkeproteinkonsentrat og egg protein som alle gir en omfattende aminosyreprofil.

Hva er fordelene med Myprotein Muffin Mix?

Myprotein protein muffins mix tar vanskeligheten ut av sunn baking og kommer med enkle instruksjoner og tar bare 15 minutter å bake i ovnen. Dette produktet er spesielt lett å lage og flott for alle som liker baking. Dette fantastiske kosttilskuddet er ideell for å gi deg en sunn protein snarvei og deilig protein snack for å bidra til å øke ditt daglige protein inntak. Alt du trenger å gjøre er å legge til melk og stek i ovnen og du har en deilig snack som kan være konsumert når som helst på dagen.

Hvem passer Myprotein Muffin Mix til?

Den Myprotein muffins mix er egnet for enhver individ på utkikk etter en sunn proteinrik snack og er ideell for alle som er stadig på farten lever en hektisk dag til dag livsstil.

Visning forslag:

Når bakt, så kan protein muffinsene inntas i løpet av dagen for å øke proteininntaket, og kan være spesielt nyttig som energi boost før en treningsøkt. Ikke bare dette, men ved å tilberede en gruppe med muffins kan du bare gi venner og familie med sunne protein godbiter, men kan også spise disse i løpet av dagen.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Deilig proteinrik snack
  • En super måte å øke daglig protein-inntak
  • Enkel å lage

Anbefalt bruk

Forvarm ovnen til gass merke 5 / 190C og sett opp muffinsform med papir. Bland 100g med 100 ml melk og tilsett 2 ss vegetabilsk / kokosolje. Del den opp i 4 deler og stek muffinsene i 12-15 minutter, eller til de er gyllenbrune .

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført i fet.

uten smak : Protein blanding (38%) (Whey Protein konsentrat (Melk), Melkeprotein konsentrat, Egg hvitt pulver), Karbohydrat blanding (37%) (Malt Havre , druesukker), hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), linfrø pulver (kalde Frest), emulgator (Soya lecitin).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 3 1/3 Scoops (100 g gir omtrent fire muffins)

Porsjoner per beholder - Omtrent 40 x 25 g muffins (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g *RI
Energi 1523 kJ/360 kcal 18%
Fett 4.4 g 6%
  hvorav mettet 1.6 g 8%
Karbohydrater 42 g 16%
  hvorav sukkerarter 26 g 29%
Protein 36 g 72%
Salt 3.3 g 55%

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Muffin Mix

Velg bilde

Protein Muffin Mix
Back to top