• Vegetariansk

    Vegetariansk

Protein Ris

God erstatning for høykarbo-matvarer!

20% avslag på alle andre produkter! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr129,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Protein Ris?

Protein ris er proteinrik mat som kan legges til enkelte retter for å øke proteininnholdet eller erstatte andre høyt karbohydratbaserte matvarer. Protein ris er lett å lage (forberedelsestid ca 9 minutter) og vil legge til et nytt element til når du erstatter vanlig ris som er høyere i karbohydrater og lavere i protein.

Fordeler med Protein ris

Protein Ris gir 30g protein per 50g servering som vil hjelpe bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Protein ris er også lav i sukker gir mindre enn 1 g sukker per porsjon, noe som gjør det til et ideellt alternativ til høy karbohydrat baserte matvarer.

Hvem er Protein ris Egnet til?

Protein Ris er ideell for alle som leter etter en proteinrik mat for å følge sine måltider.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 30g proteiner per 50g porsjon
  • Klar på 9 minutter
  • Lavt sukkerinnhold

Anbefalt bruk

01. Kok 1 liter vann med en klype salt. 02. Dypp pasta posen i vannet (la pasta være i posen). 03. Kok i minst 9 minutter, som er avhengige av smak preferanse. 04. Fjern fra pannen og avløp. 05. Åpne posen og servere på en plate (best konsumert i følgende 10 minutter).

Oppbevares i den originale emballasjen på et kjølig og tørt sted. Sørg for at de enkelte ris poser og ytre boksen er ordentlig lukket. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Spis som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Sørg for at du drikker rikelig med væske hver dag. Ikke bruk som eneste kilde til næring.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fet. Dessuten kan inneholde melk.

Vegetabilsk Protein (Soya, Erte) (69%), status semulegryn ( Gluten ) (25%), Egg Hvite (& gt 5%), sjøtang ekstrakt (& gt;. 1%), metionin, treonin, Anti klumpemiddel (silisiumdioksid)

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 pakke (50g)

Porsjoner per beholder - Hver pakke inneholder 14 poser.

Næringsinnhold

  Per 100 g Per pakke (50g) *RI
Energi 1455 kJ/343 kcal 730 kJ/172 kcal 9%
Fett 1.9 g 1 g 1%
  hvorav mettet 0.48 g 0.24 g 1%
Karbohydrater 21 g 10.5 g 4%
  hvorav sukkerarter 1.2 g 0.6 g 1%
Fiber 1 g 0.5 g  
Protein 60 g 30 g 60%
Salt 2.38 g 1.19 g 20%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Protein Ris

Velg bilde

Protein Ris
Back to top