• Gluten Free

    Gluten Free

Proteinmåltid - Thai Kylling

Utrolig velsmakende og enkelt!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse, bla Proteiner || Ingen kode nødvendig!

Opp til 35% på masse varer, inludert proteiner! Ingen kode nødvendig...

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 01.10.2017. Maksimal rabatt per ordre- 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

KJØP NÅ
kr32,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er proteinmåltider?

Proteinmåltider er et revolusjonerende konsept som kombinerer nytenkende matproduksjon med diettbehovet til en fysisk aktiv person. Thaikylling er en kombinasjon av saftige kyllingbryst med fullkorns brun ris i en duftende Thaisaus. Disse måltider kan tilberedes og forberedt på 3 minutter, noe som gjør dem ideelle for når du er på farten eller med begrenset tid til å lage mat. De er også perfekt for å bære i vesken. Kan enkelt spises proteinrik måltid i løpet av dagen.

Fordeler medprotein måltider

Thai Chicken Meal gir over 30g protein per måltid som vil bidra til vekst og vedlikehold av muskelmasse. Hvert måltid er også lav i fett og sukker gir bare 9g fett og 2g sukker per porsjon.

Hvem erproteinmåltider egnet for?

Protein Måltider er perfekt for alle som leter etter et velsmakende, proteinrikt måltid som er også lavt i fett- og sukkerinnhold. Disse måltidene kan være forberedt på bare 3 minutter, noe som gjør dem perfekt for når du er på farten og leter etter et godt og enkelt måltid. De kommer også i en liten pose som betyr at de er lette å bære med seg.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

     
  • Over 30g protein per måltid
  •  
  • Lav fett- og sukkerinnhold
  •  
  • Klar på bare 3 minutter

Anbefalt bruk

Kjøkkenutstyr varierer. Tiden er basert på en 850W mikrobølgeovn. Disse instruksjonene er gitt som en veiledning. Rist forsiktig i 10 sekunder. Lag en 2cm åpning hver side for å lufte. Varm i 1 1/2 minutt. Riv av toppen av pakken og rør. Varm i ett minutt til, og server. På ovnen: Tøm innholdet i en kasserolle. Varm på svak varme. Rør av og til.

Lagres på et tørt og kjølig sted. Ingen behov for kjøling. Må ikke fryses. Hvis pakken er skadet eller lekker, ikke bruk. Når åpnet, bruk umiddelbart. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ikke egnet for vegetarianere.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser oppført ifet .

Thai kyllingkarri: Kokt kyllingbryst (30%), vann, Rekonstituert kokosmelk-pulver (16%) (Vann, kokosekstrakt, maltodekstrin (fra mais), natriumkaseinat (Melk )), Kokt fullkorn brun ris (13%), rød paprika (12%),  Kastanjer (3,5%), modifisert maisstivelse, Grønn Thai karri Paste (1%) (Grønn Jalapeno, sitrongress, solsikkeolje, vann, urter, krydder, paprika, hvitløk, salt, rød chili, limesaft konsentrat), Chilli puré , maisstivelse, ingefær puré, sitrongress, hvitløkspuré, koriander, salt, olivenolje, limeblader.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 pose (300g)

Porsjoner per beholder - Hver pakke inneholder 6 poser

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering (300g) *RI
Energi 399 kJ/95 kcal 1198 kJ/285 kcal 14%
Fett 3 g 9 g 13%
  hvorav mettet 2 g 6 g 30%
Karbohydrater 5.3 g 15.9 g 6%
  hvorav sukkerarter 0.6 g 1.8 g 2%
Fiber 1.4 g 4.2 g  
Protein 11 g 33 g 66%
Salt 0.4 g 1.2 g 20%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på Thai Kyllingkarri-smaken. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere med opp mot 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Proteinmåltid - Thai Kylling

Velg bilde

Proteinmåltid - Thai Kylling
Back to top