• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Gluten Free

    Gluten Free

Skjelett (Vitalitet)

Kosttilskudd for skjelettet

Mengde

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

15% på alt annet! || Kode: FEMTENNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr69,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Designet for å vedlikeholde skjellettets helse til deg med en aktiv livsstil. Vårt kosttilskudd skal bare tas to ganger om dagen og er full av vitaminer og mineraler som vedlikeholder normale knokler.*

Dette effektive produktet inneholder ingredisener som komplementerer hverandre for å gi deg som en aktiv herre, et daglig kosttilskudd for å holde kroppen klar og sterk

Hva er fordelene med Kropp Vitalitet?

Denne avanserte formulaen er en kilde til kalsium - en viktig mineral som blir brukt i hele kroppen og som bidrar til vedlikeholdelse av normale knokler.

Kropp Vitalitet er også en kilde til vitamin D, vitamin K, magnesium, fosfor og manganese. Disse vitaminene og mineralene bidrar også til vedlikeholdelse av normale knokler.*

Vi har også tilsatt manganese, som støtter dannelsen av bindevev i kroppen*, i tillegg til vitamin C som bidrar til normal kollagenfunksjon som igjen bidrar til normalt fungerende brusk, hud, tenner og tannkjøtt.*

Hvem er Kropp Vitalitet egnet for?

Kropp Vitalitet er en komplett formula for skjelettets helse og er egnet for menn som liker å være aktiv hver dag, og som har bruk for at kroppen også kan klare det samme. Vår tablett gjør det mulig å få i seg alle de viktige ingrediensene for å styrke kroppen generelt.

*Kalsium er nødvendig for vedlikeholdelse av normale knokler. Magnesium, manganese, fosfor, vitamin D og K bidrar til vedlikeholdelse av normalt skjelett. Vitamin C bidrar til normal kollagenfunksjon for normal funksjon av knokler.

*Vitamin D bidrar til normal absorpsjon/utnyttelse av kalsium og fosfor.

*Kalsium er nødvendig for vedlikeholdelse av normale tenner. Magnesium, fosfor og vitamin D bidrar til vedlikeholdelse av normale tenner.

*Manganese bidrar til normal dannelse av bindevev.

*Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for normalt fungerende brusk. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for normalt fungerende tannkjøtt. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for normalt fungerende hud. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for normalt fungerende tenner.

*Kalsium og vitamin D hindrer tap av knokkelmineraler hos post-menopausale kvinner. Lav knokkelmineral-tetthet er en risikofaktor for osteoporose-frakturer. Denne påstanden gjelder kvinner fra 50 år og eldre. Gunstig effekt oppnås ved et daglig inntak på minst 1200 mg kalsium og 20 μg vitamin D fra alle salgs kilder.

Være venligst oppmerksom på at merket på dette produktet er på Engelsk som et minimum. Det kan også forekomme på Fransk, Italiensk, Tysk, Spansk, Dansk, Svensk og Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Vitamin og mineralkompleks som støtter skjelettets helse1
  • Støtter bindevevets funksjon4
  • Ideell for å vedlikeholde en aktiv livsstil

Anbefalt bruk

Konsumer to tabletter daglig. Tas best sammen med mat.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Ikke egnet for veganere. Oppbevar utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Kalsium (Kalsium Karbonat, Dicalcium Phosphate ), Magnesium (Magnesiumoksid), Hevemiddel (Microcrystalline Cellulose), Glaserende Middel (HydroxyPropylMethylCellulose), Vitamin C, Anti-klumpe Middel (Magnesium Stearate, Silikondioksid), Vitamin D3 (Sucrose, Stabilisator (Acacia Gum), Mais  Stivelse, Solsikkeolje, Cholecalciferol Olje), Manganese (Manganese Sulphate), Vitamin K (Mais Maltodekstrin).

 

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 2 tabletter

Porsjoner per beholder: 30 (60 tabletter), 60 (120 tabletter)

Næringsinformasjon

  Per servering
Vitamin C 24 mg (30% RI*)
Kalsium 800 mg (100% RI*)
Vitamin D 15 µg (300% RI*)
Vitamin K 30 µg (40% RI*)
Fosfor 200 mg (29% RI*)
Magnesium 300 mg (80% RI*)
Mangan 0.6 mg (30% RI*)

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Skjelett (Vitalitet)

Velg bilde

Skjelett (Vitalitet)
Back to top