Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

THE Amino Boost

Gi næring til både kropp og sinn med vår unike aminosyre-blanding

NOK 299.0

299 kr

THE Amino Boost

Gi næring til både kropp og sinn med vår unike aminosyre-blanding

NOK 299.0

299 kr

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Tilgjengelig på lager

Ekspresslevering Tilgjengelig
Om bestilt før 20.00, levert med kurer neste virkedag. Tilgjengelig for ordre sendt før 20.00 (14.00 i helga og offentlige helligdager) for levering neste virkedag. Gjelder de fleste leveringsadresser innen Storbritannia.

Hvis jeg ikke er helt fornøyd med min vare?

Vennligst se vår returrett og policy-

Kundeomtaler

Overall Rating : 5.0 / 5 (2 anmeldelser)
  • 2 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Beste Kundeanmeldelser

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Kjempegod og blir aldri sliten!

Jeg kjøpte denne i smaken Vannmelon, og blander en halv scoop av denne med The pre-workout (appelsin mango pasjonsfrukt). Det smaker helt utrolig digg sammen blandet med vann! Og på toppen av det hele får jeg tidenes energi av denne blandingen. Jeg føler ikke jeg blir sliten, og føler meg aldri ferdig med økta. Med tidligere tilskudd jeg har prøvd har jeg følt en ekkel følelse i kroppen, men med disse er det absolutt ikke sånn. Boosten varer gjennom selv den lengste økten, og du føler ingen «nedtur» når den er over. Anbefales på det sterkeste!

Passer bra med:

Vann og The Pre-Workout

Var denne hjelpsom?

Ja (1) Nei (0)
Rapporter denne omtalen

Kjempegod og blir aldri sliten!

Jeg kjøpte denne i smaken Vannmelon, og blander en halv scoop av denne med The pre-workout (smaken Appelsin Mango Pasjonsfrukt). Det smaker helt utrolig digg sammen blandet med vann! Og på toppen av det hele får jeg tidenes energi av denne blandingen. Jeg føler ikke jeg blir sliten, og føler meg aldri ferdig med økta. Med tidligere tilskudd jeg har prøvd har jeg følt en ekkel følelse i kroppen, men med disse er det absolutt ikke sånn. Boosten varer gjennom selv den lengste økten, og du føler ingen «nedtur» når den er over. Anbefales på det sterkeste!

Passer bra med:

The pre-workout og vann

Var denne hjelpsom?

Ja (0) Nei (0)
Rapporter denne omtalen