• Vegetariansk

    Vegetariansk

Total Oats and Whey

Perfekte supplement til en sunn hverdag

Smak
Pakke
Mengde

25% avslag på alle produkter! || Bruk kode: TJUEFEM

25% på alt! || Bruk kode: TJUEFEM


Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr249,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Total Oats og Whey?

Total Oats og Whey er en blanding av myseproteinkonsentrat og finmalte havre. Det har gode smaker og en enkel mikse formel som gir 27g protein og 20g av lav GI (glykemisk indeks) karbohydrater i hver 60g servering. Total Oats og Whey inneholder også DigeZyme®.

Fordeler med Total Oats og Whey

Totalt Oats og Whey Gir 27g protein per porsjon som vil bidra til vekst og vedlikehold av mager masse. Hvit havre gir beta-glukaner som vil bidra til opprettholdelse av normale blodkolesterolnivåer og til reduksjon av blodglukose stigning etter et måltid.

Hvem passer Total Oats og Whey for?

Totalt Oats og Whey er ideell for alle som ønsker å øke sine daglige protein og karbohydratinntak. Total Oats og Whey er et utmerket supplement til mellom måltider eller å konsumere før / etter trening som en kilde for protein og karbohydrater.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • 27g proteiner per porsjon
  • Karbohydrater med lav GI from Havregryn
  • Tilsatt Digezyme®

Anbefalt bruk

Ha 250-300ml vann av melken i vår shaker (jo mindre væske jo tykkere vil shaken være). Ha deretter i du 60g av produktet, riste shaken og konsumer. Bruk 2-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner er målt ved hjelp av et nøyaktig sett med vekter. Mens vi prøver å gi en nøyaktig tilsvarende måling ved hjelp av våre Myprotein kuler(scoops), så er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og et sunt livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

 

Ingredienser

For allergener, inkludert korn som inneholder gluten, se ingredienser oppført i fet. Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg og lignende produkter.

Myk Sjokolade Smak : Whey Protein Konsentrat (Melk) (53%), Hvit Havre (24%), fortykningsmiddel (xantangummi), emulgator (Soya lecitin), DigeZyme® (Amylase, protease, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, lipase), kakao, Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Jordbær Krem Smak: Whey Protein Konsentrat (Melk) (53%), Hvit Havre (27%), fortykningsmiddel (xantangummi), DigeZyme® (Amylase, protease, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, lipase), emulgator (Soya lecitin), Aroma, Farge (Rødbeter Rød), søtningsmiddel (sukralose)

Uten Smak : Whey Protein Konsentrat (Melk) (56%), Hvit Havre (27%), fortykningsmiddel (xantantyggis), DigeZyme® (Amylase, protease, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, lipase), emulgator (Soya lecitin)

Vanilje Smak : Whey Protein Konsentrat (Melk) (53%), Hvit < strong> Havre (27%), fortykningsmiddel (xantantyggis), DigeZyme® (Amylase, protease, Cellulase, Beta-D-Galactosidase, lipase), emulgator (Soya lecitin), Aroma, søtningsmiddel (sukralose)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 Scoops (60g)

Serveringer per beholder - 41 (2.5kg)

Næringsinnhold

 Per 100gPer servering*RI
Energi1661 kJ/394 kcal996 kJ/236 kcal12%
Fett7.9 g4.7 g7%
 hvorav mettet3.4 g2 g10%
Karbohydrater27 g16 g6%
 hvorav sukkerarter3.1 g1.8 g2%
Fiber4.7 g2.8 g 
Protein51 g30 g60%
Salt0.3 g0.18 g3%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Total Oats and Whey

Velg bilde

Total Oats and Whey
Back to top