• Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

VitaFiber™

Sunn måte å øke ditt daglige fiberinntak

Smak
Pakke
Mengde

Alt 30% når du kjøper noe vegansk! | Ingen kode nødvendig

30% på alt når du kjøper noe vegansk! Ingen kode - rabatten legges til i kassen automatisk i kassen.
20% på alt annet | Bruk koden: TJUEFEM

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr99,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

VitaFiberer en svært løselig kostfiber avledet fra ikke-genetisk modifisert maisstivelse. VitaFiber, en type isomalto-oligosaccharide, inneholder 91% kostfiber og er en fin måte for alle som ønsker å øke sitt daglige fiberinntak.

Med en relativ søthet til 60% av det man får fra sukrose, er det VitaFiber’s smak som gjør det til et så deilig allsidig produkt. Med lavt innhold av sukker og null fett, er VitaFiber en samvittighetsfri metode for å få naturlig utvunnet sødme på en rekke sunne snacks. VitaFiber kan tilsettes til drikke og juice, proteinbarer og bakevarer. Med 100% løslighet, kan den også brukes i sauser, dressinger og frokostblandinger.

Nøkkelfordeler

  • Inneholder 91% kostfiber
  • Lavt sukkerinnhold og fettfri
  • Søtt uten dårlig samvittighet

Anbefalt bruk

Vi anbefaler å bruke 5 mini scoops (15 g) til eksisterende sportsdrikker (med et minimum av 300 ml væske), for å få ernæringsmessige fordeler fra fiber og forbedre sødmen.

Uegnet for diabetikere. Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd, og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Isomalto-oligosaccharide (VitaFiber)

Allergener:

Pakket i et anlegg som også håndterer gluten, melk, soya og egg.

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 5 Mini Scoops (15g)

Porsjoner per beholder - 33 (500g), 66 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering
Energi 845 kJ/202 kcal 126 kJ/30 kcal
Fett 0 g 0 g
  hvorav mettet 0 g 0 g
Karbohydrater 96 g 14 g
  hvorav sukkerarter 5.0 g 0.8 g
Fiber 91 g 14 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0.03 g 0 g

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

VitaFiber™

Velg bilde

VitaFiber™
Back to top