Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

Curve Leggings - Sort

Seamless treningstights til kvinner 

NOK 359.0

359 kr

Curve Leggings - Sort

Seamless treningstights til kvinner 

NOK 359.0

359 kr

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Tilgjengelig på lager

Ekspresslevering Tilgjengelig
Om bestilt før 20.00, levert med kurer neste virkedag. Tilgjengelig for ordre sendt før 20.00 (14.00 i helga og offentlige helligdager) for levering neste virkedag. Gjelder de fleste leveringsadresser innen Storbritannia.

Hvis jeg ikke er helt fornøyd med min vare?

Vennligst se vår returrett og policy-

Kundeomtaler

Overall Rating : 4.4 / 5 (5 anmeldelser)
  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alle omtaler
 

Beste Kundeanmeldelser

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

FAVORITT!

Disse er suuuperfine - enda finere enn på bildene! Har den svarte og den blå og begge er squat proofe og ikke tynne i stoffet slik jeg ser et par andre nevner! Kjempefin midje og passform, samt veldig behagelige på! De kan føles litt rare første gang du tar dem på, men det forsvinner ila 5 min, så no worries! Har nettopp kjøpt meg 3 til, så det sier vel litt :-D

Topp omtalerer

Var denne hjelpsom?

Seamless

Jeg har flere av de gamle seamlessene til my protein og elsker dem og bruker dem ofte! ble ganske skuffet over de som var tidligere i år da de var veldig trange, men endelig er disse tilbake og dette er om mulig enda bedre enn de gamle! de sitter bra er ikke gjennomsiktige og er høye i livet som kanskje var det eneste med de gamle jeg ikke likte. Har prøvd sort og grå, og begge er herlige! 11/10!

Mest Hjelpsomme omtalerer

Var denne hjelpsom?

Midt på 3

Tightsen er svært gjennomsiktig. Nødvendigvis ikke på rumpa, men mest på sidene, der stoffet er tynnest. Kunne brukt det heldekkende stoffet på hele tightsen. Ellers er den fin på og god å gå med. Fin i størrelsen ogsåツ 

Var denne hjelpsom?

Veldig behagelig og pen tights

Jeg syns den er normal i str, men hører noen sier de syns den er litt liten i størrelsen

Var denne hjelpsom?

Bra

Tightsen er bra men mye strammere enn forrige versjon og stoffet er tynnere. De er ikke helt squat proof, men de sitter godt i livet. De er litt små i skrittet. Generelt ser de veldig fine ut på og de er behagelige, men tingene over trekker litt ned. 

Var denne hjelpsom?