Europas største på sportsernæring - Fuel your ambition med Myprotein!
vær obs på Toll og VAT regler

MP Women's Inspire Seamless Leggings - Blue

Women’s second-skin, squat-proof leggings

NOK

MP Women's Inspire Seamless Leggings - Blue

Women’s second-skin, squat-proof leggings

NOK

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Ekspresslevering Tilgjengelig
Om bestilt før 20.00, levert med kurer neste virkedag. Tilgjengelig for ordre sendt før 20.00 (14.00 i helga og offentlige helligdager) for levering neste virkedag. Gjelder de fleste leveringsadresser innen Storbritannia.

Hvis jeg ikke er helt fornøyd med min vare?

Vennligst se vår returrett og policy-

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.0 / 5 (6 anmeldelser)
  • 1 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Se alle omtaler
 

Beste Kundeanmeldelser

Anmeldelser som omhandler mat, tilskudd, klær eller kosmetikk kan variere fra person til person. Kundeanmeldelser er personlige og subjektive og representerer ikke The Hut Group.

Alright

The material is not that stretchy, not soft, and not that thick. It is a smaller size, so choose a size bigger. I chose a S, because last time I ordered S was a tad to big on me. I am 1.60, and the lenght was perfect for me in a S, to my ankles, take that into considiration if you're taller<33. They are squatproof, however they do kind of fall after some movement, woul've liked it if the band was tighter or something? It is a very pretty colour, just like the picture. Very fast shipping to Norway!:)

Var denne hjelpsom?

Liten i størrelsen

Denne modellen er utrolig liten i størrelsen. Jeg kjøpte samme typen (Seamless tights) i fjor i Small og den passet perfekt! Mens denne modellen/typen fikk jeg så vidt over knærne...    Så anbefaler å gå opp minst en størrelse fra det du vanligvis bruker

Var denne hjelpsom?

Liten i størrelsen

Veldig fin tights, men er veldig liten i størrelsen i forhold til de gamle kolleksjonene, noe som er ganske skuffende. Stoffet er en del tykkere også enn den gamle. Veldig fin farge, og er ikke gjennomsiktig selv om den er en smule for liten. 

Var denne hjelpsom?

Utrolig skuffet

Jeg er veldig skuffet over de nye tightsene. Virker som om dere har byttet ut stoffet, noe som ikke var særlig bra. Jeg har totalt kjøpt 5 av de «nye» tightsene og må kaste alle sammen. Jeg har 3 tightser fra den gamle kolleksjonen og de er de beste jeg har.  Jeg kommer ikke til å kjøpe et produkt til hos dere og heller ikke anbefale dere videre slik jeg har gjort tidligere. 

Var denne hjelpsom?

SUPER FIN!

Denne tightsen er SÅ fin! Den finnes i mange farger, og er veldig behagelig. Denne serien er litt små i størrelsen, så anbefaler å gå opp en størrelse, spesielt i tightsene :) Anbefaler å kjøpe den crop´a toppen som hører til, da det settet er sååå fint!

Var denne hjelpsom?

Superfine

Fargen på disse er amazing og akkurat som på bildet! Denne kolleksjonen er ganske liten i størrelsen, så anbefaler å gå opp en størrelse! :D Ellers er de kjempefine og virker formende på kroppen med mønsteret!!

Topp omtalerer

Var denne hjelpsom?