Spar 25% på alt* | Bruk koden: 25NO

Strong Together

Velkommen til The Locker Room
Stedet å sammles etter trening

Vår mentale helse er like viktig som vår fysiske helse. Men vi vet at noen vanskeligheter er ikke lett å se.
The Locker Room handler om å samle vårt samfunn, dele historier. Le sammen og dele hva enn som plager deg.
Vi er her for å støtte dit velvære og trening reise hvert trinn på veien fordi sammen er vi sterkere.

Sterkere Sammen

FAQs
Det er viktig å ta vare på seg selv, men noen ganger har vi ikke alle svarene.
Derfor har vi svart noen spørsmål du har kansje rundt mental helse.

1 av 4 av us opplever problemer rundt mentalhelse gjennom livet. (Kilder: World Health Report, WHO, Geneva, 2001).


Det er derfor det blir mer og mer viktig å sørge for at du er åpen og søker ut noen om du opplever problemer rundt mentalthelse, det er en god sjanse at noen du kjenner opplever noe lignende


Det viktigste er at du snakker med noen du stoler på. Hverken det er en venn, en familiemedlem, en fastlege eller hjelpelinje. 


Det kan være hjelpsom å finne litt informasjon om hva du opplever. Det kan gi et perspektiv av hva du opplever, og kan være starten av å få hjelp. 

Alt avhenger av forholdet du har til denne personen. Et flott sted å starte er å vise din støtte og fortelle dem at de kan snakke med deg hvis de trenger det. Eller oppfordre dem forsiktig til å søke passende støtte.

  • Hold kontakt, snakk om følelsene dine og spør om hjelp Det er ingenting bedre enn å snakke med noen ansikt til ansikt og sjekker inn på hverandre om hvordan det går, men det er ikke altid mulig.

  Så, sørg for at du holder kontakten med venner, familie og kollegaer - Prøv å ring dem, send en email eller chat med dem online.

Prøv å hold kanalen for kommunikasjon åpen spesielt om du føler at du sliter — å snakke om følelsene dine kan hjelpe å holde deg I en god mental helse samtidig gjør det elsker å spørre andre for hjelp skulle du trenge det.

Det er lokale tjenester for å hjelpe om du ikke føler du kan åpne opp til enten venner eller familie.


  • Hold deg aktiv -  Jevn trening kan være en seignifikant fordel til din mentale helse ettersom det holder dine vitale organer, inkludert hjernen sunn. Trening kan også hjelpe kroppen med å sove, konsentrere over dagen, og øke selvtilliten – som hjelper deg til å føle deg bedre.


  • Spis godt -  Akkruatt som alle andre organer I kroppen, trenger hjernen din en sun, balansert diet for å holde næringer den trenger for å funksjonere og holde seg sunn. Alltid prøv å husk at en diet er godt for din fysike helse og godt for din mentale helse.


  • Drikk Alkohol Ansvarlig -  Vi ofte drikker for mye alkohol for forskjellige årsaker, feiring, å møte venner. Men noen av oss drikker når forandre humøret eller når man star overnfor frykt eller ensomhet, men effekten er bare midlertidig og det er ikke ne god måte å handle dine følelser.

Når effekten av alkoholen kommer ned igjen, føler du deg verre ettersom alkoholen har en effekt på hjernen og resten av kroppen.


  • Ta en pause -  Enten det er å ta en fem minutter pause fra å vaske kjøkkenet, å ta deg selv ut for en tur, ha en helg å utforske et nytt sted. Vi alle trenger tid til å de-stresse og ha litt “me time”.

  • Gjør Noe som du liker -  Vi alle har noe vi elsker å gjlre. Elelr har aktiviteter vi kan virkelig sette oss inn I. Eller kansje det er noe du pleide å elske før?

Hva enn det er, å gjøre noe du er glad I kan hjelpe å kjempe stress. Også, om du liker det er det en god sjanse du er god på det, og å oppnå noe kan hjelpe å øke selvtilliten.


  • Godkjenn hvem du er -  Vi vet at denne er lettere sagt enn gjort. Så vi vil at du skal huske at vi er alle annerledes. Det er ingen der ute som er som deg. Du er unik. Det er mye sunnere å akseptere hvem du er enn å ønske at du var noen andre.

Å føle godt om seg selv vil hjelpe å øke selvtilliten til å lære nye egenskaper, besøke nye steder og å lage nye venner. God selvtillit kan hjelpe deg å håndtere vanskelige situasjoner.

· Hold kontat med venner og familie.

· Hold deg så aktiv som du kan og spis en sun, balansert diet.

· Forvent at dette kan bli en vanskelig tid å øv på stress mestring teknikker

· Prøv å ikke hoppe til noen konklusjoner om pandemien og sørg for at informasjonen du bruker kommer fra gode kilder