• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Alfalfa Powder

Organisk Alfalfa-gresspulver

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr209,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Alfalfa pulver?

Alfalfa er en belgfrukt som har vært brukt som et supplement til mat siden antikken arabiske tider hvor det oversatte navnet betyr & quot; far til all mat & quot ;. Fordi Alfalfa planten spirer så dypt inn i jorden, trekker det et stort antall mineraler fra jorden, noe som gjør det til en ernæringsmessig tett plante. Alfalfa er ansett som en av de rikeste land kilder til spormineraler og gir en kilde til klorofyll, vitaminer, saponiner, steroler, flavonoider, coumarins og alkaloider, mens også gir protein, karbohydrater og fiber.

Alfalfa Fordeler

Alfalfa pulver er en naturlig plantekilde og inneholder høye nivåer av klorofyll som er lik i struktur til hemoglobin. Alfalfa Powder er også lavt fett- og sukkerinnhold.

Hvem passer Alfalfa pulver for?

Alfalfa Pulver er ideell for alle som leter etter en naturlig plante kilde chlorophyhll med tillegg av mange andre vitaminer og mineraler. Det anbefales å konsumere en servering av Alfalfa pulver 1-3 ganger om dagen for best resultat.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan oppstå på svært små nivåer. Dette støttes av Vegan Society.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Naturlig plantekulde til klorofyll
 • Lavt innhold av fett og sukker
 • Gir en rekke vitaminer og mineraler

Anbefalt bruk

Ha 150-250ml vann eller juice i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil være). Ha deretter i 3g, rist og drikk. Bruk 1-3 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og lignende produkter

uten smak : Alfalfa pulver (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/2ts (3g)

Serveringer per beholder - 166 (500g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1133 kJ/266 kcal 34 kJ/8 kcal 0%
Fett 3.3 g 0.1 g 0%
  hvorav mettet 1.3 g 0 g 0%
Karbohydrater 17 g 0.5 g 0%
  hvorav sukkerarter 3.3 g 0.1 g 0%
Protein 23 g 0.7 g 1%
Salt 0 g 0 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Alfalfa Powder

Velg bilde

Alfalfa Powder