• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

Kolin Bitartrate

En rekke helsefordeler

Smak
Pakke
Mengde

20% på alt annet! || Bruk kode: TJUENO

20% på alt! || Bruk kode: TJUENO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr39,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Kolin Bitarate?

Kolin er et vannløselig vitamin B, som kan produseres i kroppen, men naturlige mengder er ofte utilstrekkelig. Naturlige kilder for kolin inkluderer eggeplomme, belgfrukter, hvetekim, peanøtter, og innmat. Bitarate blir tilsatt til kolin for å forbedre absorpsjonshastigheten i kroppen.

Fordeler med Kolin Bitarate

Kolin brukes til å lage acetylkolin som bidrar til normal lipid metabolisme, vedlikehold av normal leverfunksjon og normal homosystein metabolisme som hjelper med den kardiovaskulære funksjonen.

Hvem passer Kolin Bitarate for?

Kolin Bitarate anbefales for alle som ønsker å forbedre kroppssammensetning og redusere kroppsfett nivåer.

Våre kunders kostholdsvalg er svært viktig for oss. Mens dette produktet er produsert ved hjelp av ingredienser og prosesshjelpemidler egnet for vegansk kosthold, vær oppmerksom på at meieripulver brukes også innenfor samme produksjonsanlegg og kryss-smitte kan forekomme på svært små nivåer. Dette er en posisjon som støttes av Vegan Society (Storbritannia).

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

 • Bidrar til normal fettmetabolisme
 • Kan hjelpe å forbedre den kardiovuskulære funksjonen
 • Vannløselig B vitamin

Anbefalt bruk

Ha til din foretrukne mengde vann eller juice i vår shaker. Ha deretter i 500mg, rist og drikk. Bruk 1-2 ganger daglig.

Merk: Vi anbefaler at alle porsjoner måles ved hjelp av en nøyaktig sett av måleskjeer. Mens vi gjør alt vi kan får å gi en nøyaktig tilsvarende måleenhet ved hjelp av Myprotein scoops, er disse bare omtrentlige, og er ikke en erstatning for bruk av en standardisert måleredskap.

Ikke overskrid oppgitt anbefalt daglig dose. Dette produktet er et kosttilskudd og bør derfor ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse

uten smak. Kolin Bitartrate, Anti Klumpemiddel (Silikon Dioksid)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/8 ts (500 mg)

Serveringer per beholder - 200 (100g)

Næringsinnhold

  Per servering
Kolinbitartrat     495 mg

 

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Kolin Bitartrate

Velg bilde

Kolin Bitartrate
Back to top