• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Micellar Casein - Batch Tested Range

Informed Sport Range

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr209,00
Utsolgt

Produktoversikt

Micellar Kasein er gruppe testet gjennom Informert Sport program innenfor rammen av World Anti-Doping Agency (WADA) og vedlikeholder ISO 17025 akkreditering som gir forsikring om at dette produktet er fritt for naturlig forekommende forbudte stoffer.

Hva er Micellar Kasein?

Micellar Kasein er en langsom frigjørende protein fra melk. Micellar Kasein absorberes langsomt av magen for å tillate en konisk tilførsel av aminosyrer til muskelen over en lengre tidsperiode. Dette gjør Micellar Kasein ideellt protein supplement for mellom måltider og før sengetid. Under søvn, så er kroppen normalt utsultet av næringsstoffer siden det er upraktisk å konsumere mat.

Micellar Kasein Fordeler

Micellar Kasein har en komplett aminosyreprofil og inneholder forgrenede aminosyrer (BCAA). Protein bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse, også opprettholdelsen av normale ben og protein er nødvendig for normal vekst og utvikling av ben hos barn.

Hvem er Micellar Kasein egnet for?

For alle som er engasjert i en langsiktig fysisk trenings plan, å få riktig kosttilskudd balanse er helt avgjørende. Kroppen krever riktig type næringsstoffer for å prestere og utvikle riktig, og om disse kommer fra mat eller fra kosttilskudd, er de viktig. Som et kosttilskudd anbefaler vi å konsumere før sengetid eller mellom måltidene 2-3 ganger per dag.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Bidrar til vekst og vedlikehold av muskelmasse
  • Ta før du legger deg eller mellom måltider
  • Protein som frigjøres sakte

Anbefalt bruk

Ha 200-300ml vann eller melk i vår shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shake være vil det være). Ha deretter i en og en halv MP store scoops (30g), riste shaken og bruk. Konsumer like før sengetid for optimale resultater, men kan også tas mellom måltider, 2-3 ganger om dagen eller etter behov. Scoop ikke inkludert.

Ingredienser

micellær kasein emulgator (Soya lecitin).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 ¼ store scoops (30g)

Porsjoner per beholder - 33 (1kg)

Næringsinnhold

  Per 100 g Per servering *RI
Energi 1654 kJ/390 kcal 496 kJ/117 kcal 6%
Fett 1.5 g 0.5 g 1%
  hvorav mettet 0.8 g 0.2 g 1%
Karbohydrater 6 g 1.8 g 1%
  hvorav sukkerarter 4 g 1.2 g 1%
Protein 88 g 26 g 52%
Salt 0.25 g 0.08 g 1%

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen versjon kan næringsinnholdet variere med opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Micellar Casein - Batch Tested Range

Velg bilde

Micellar Casein - Batch Tested Range