• Vegetariansk

    Vegetariansk

Myprotein RTS Impact Whey Protein (Sample)

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

kr9,00
Utsolgt

Produktoversikt

Hva er Impact Whey Protein (RTS)?

Impact Whey Protein® ready to shake (RTS) er konstruert for å tilby en rask og enkel metode for inntak av din favoritt Whey protein. Vår Impact Whey Protein® er en proteinrik kilde hvor proteinkonsentratet stammer fra vegan ”sweet cheese”. Myseproteinkonsentrat(Whey Protein) inneholder høye nivåer av både essensielle og ikke-essensielle aminosyrer.

Fordeler med Impact Whey Protein (RTS)

Protein bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse, og gir viktig næring som styrker skjelettet. Vår Impact Whey Protein® gir 82g protein per 100g (tørr form), og 250mg Kalsium. Dette proteinet inneholder en hel aminosyreprofil (essensielle aminosyrer), sammen med forgrenede aminosyrer i et 2: 1: 1-forhold.

Hvem passer Impact Whey Protein (RTS) for?

Impact Whey Protein (RTS)anbefales for alle som er ute etter en praktisk måte å øke sitt daglige protein inntak.

Vær oppmerksom på at merkingen på dette produktet er gjort tilgjengelig på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på et produkt etter produkt basis.

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Myprotein RTS Impact Whey Protein (Sample)

Velg bilde

Myprotein RTS Impact Whey Protein (Sample)