• Vegansk

    Vegansk

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Nutri Purples Fruit Blend

Lilla Superfoodblanding

Smak
Pakke
Mengde

25% rabatt på utvalgte produkter | Bruk kode: DITTMAALNO

Nå ditt mål med 25% rabatt | Bruk kode: DITTMAALNO

Uansett om du vil bygge muskelmasse, forbrenne fett eller ganske enkelt holde deg i form, så har vi produktene for deg! Denne uken får du nemlig 25% rabatt på utvalgte produkter.

- Muskelvekst & Fitness

- Helse & Velvære

- Kosthold & Vektnedgang

- Utholdenhet & Sport

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 02/03/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå

Var: kr159,00 kr119,00 Spar: kr40,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Nutri-PurplesTM Fruit Blend er fullpakket med næring fra syv fantastiske lilla supermatekstrakter*. Med Draguŏ™, acaibær og blåbærpulver, Nutri-Purples FruitTM er en naturlig kilde til vitamin C. Videre, innlemmet i denne nyskapende blandingen er en kombinasjon av Bioperine® og DigeZyme®, et patentert enzymkompleks. Fullstappet med godhet, Nutri-Purples FruitTM er supermatblandingen kroppen din har alltid vært ute etter.

Nutri-PurplesTM kan brukes på rekke forskjellige måter. Bare tilsett til din proteinshake eller fruktsmoothie, og få et skudd av helse inn i kostholdet ditt. Med bare 7,5 g pr porsjon, representerer Nutri-Purple TM Fruit ultimat bekvemmelighet og allsidighet.

Nutri-PurplesTM Fruit er en naturlig kilde til vitamin C, og inneholder 41,1mg (51% av referansenæringsinntaket) per 7,5 g servering.

 

Vitamin C vil bidra til følgende:

-          Normal funksjon av immunsystemet

-          Normal funksjon av nervesystemet

-          Normal psykologisk funksjon

*Nutri-PurplesTM Fruit Blend er en naturlig kilde til vitamin C, og vil bidra til normal funksjon av immunsystemet og normal funksjon av nervesystemet.

Nøkkelfordeler

  • Tilbyr syv supermatekstrakter
  • Naturlig kilde til vitamin C
  • Tilsatt Bioperine® og DigeZyme®

Anbefalt bruk

Bare tilsett 2 3/4 små scoops (7,5 g) til shakes, smoothies, juice eller vann (250-350 ml).

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

Allergeninformation: Kan innholde melk, egg og soya.

Uten smak: Acaipulver (Acaipulver, Maltodekstrin), Montmorency kirsebærpulver, Solbærpulver (Solbærpulver, Maltodekstrin), Blåbærjuicepulver (Blåbærjuicepulver, Maltodekstrin), Hyllebærekstraktpulver (Hyllebærekstraktpulver, Maltodekstrin), Bjørnebærpulver, Draguŏ™ (Pitahayaekstraktpulver, Maltodekstrin), DigeZyme ® Patentert enzymkompleks (Maltodekstrin, Amylase, Protease, Laktase, Lipase, Cellulase), Bioperine ® (sort pepperekstrakt).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 3/4 små scoops (7.5g)

Serveringer per beholder - 33 (250g), 66 (500g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering
Energi 1546 kJ/364 kcal 116 kJ/27 kcal
Fett 0.2 g 0 g
  hvorav mettet 0.1 g 0 g
Karbohydrater 89 g 6.7 g
  hvorav sukkerarter 31 g 2.3 g
Protein 2.1 g 0.2 g
Salt 0.10 g <0.01 g
  Per 100g Per servering
Vitamin C 548 mg (685% RI*) 41 mg (51% RI*)

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Nutri Purples Fruit Blend

Velg bilde

Nutri Purples Fruit Blend