• Vegansk

    Vegansk

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

Nutri Purples Veg Blend

Grønnsaksekstrakter ekstrakter

Smak
Pakke
Mengde

Februarsalg | Opp til 60% rabatt | Ingen kode nødvendig

FEBRUARSALG | Ingen kode nødvendig 

Februar er her, og Myprotein gir deg opp til 60% rabatt på hundrevis av produkter!

Inkluderer bestselgeren Impact Whey Protein, BCAA, CLA & mer. Produktene er allerede satt ned i pris - Ingen kode nødvendig.

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 26/02/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre- 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-

Kjøp Nå

Var: kr159,00 kr119,00 Spar: kr40,00

Tilgjengelig på lager | Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Nutri-PurplesTM Veg Blend er fullpakket med næringen fra seks fantastiske lilla grønnsaksekstrakter. Med lilla asparges, aroniabær og lilla grønnkål, Nutri-Purples VegTM er blandingen kostholdet ditt alltid har ønsket. Dette innovative pulveret inneholder også Bioperine® og DigeZyme®, et patentert enzymkompleks.

Nutri-PurplesTM Veg kan brukes på en rekke forskjellige måter. Tilsett i din proteinshake eller fruktsmoothie, og få et skudd av god helse inn i kostholdet ditt. Ved bare 7,5 g per porsjon, representerer Nutri-PurplesTM Veg den ultimate bekvemmelighet og allsidighet.

Nutri-PurplesTM Veg er ideell for alle som ønsker å øke sitt daglige inntak av frukt og grønnsaker med et enkelt pulver som er lett å spise. Det anbefales å konsumere to porsjoner av Nutri-PurplesTM Veg daglig, sammen med et sunt og balansert kosthold.

Nøkkelfordeler

  • Gir seks fantastiske lilla grønnsaksekstrakter
  • Tilsatt Bioperine® and DigeZyme®
  • Praktisk pulverform

Anbefalt bruk

Bare tilsett to 3/4 små scoops (7,5 g) i shakes, smoothier, juice eller vann (250-350 ml).

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes i sammenheng med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

Allergeninformation: Kan innholde melk, egg og soya.

Uten smak: Lilla aspargespulver, Aroniabærjuicepulver, Lilla grønnkålpulver, Übergine™ (pulverisert aubergine), VitAto™ (søtpotetmel), Lilla gulrotpulver (Lilla gulrotpulver, Maltodekstrin), DigeZyme ® patentert enzymkompleks (Maltodekstrin, amylase, protease, laktase, lipase, cellulase), Bioperine ® (sort pepperekstrakt).

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 3/4 små scoops (7.5g)

Serveringer per beholder - 33 (250g), 66 (500g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering
Energi 1512 kJ/357 kcal 109 kJ/27 kcal
Fett 0.5 g 0 g
  hvorav mettet 0.2 g 0 g
Karbohydrater 88 g 6.6 g
  hvorav sukkerarter 36 g 2.7 g
Protein 2.6 g 0.2 g
Salt 0.55 g <0.04 g

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Nutri Purples Veg Blend

Velg bilde

Nutri Purples Veg Blend