• Vegetariansk

  Vegetariansk

 • Vegansk

  Vegansk

 • Organic

  Organic

Økologisk Moringa-te

Tilgjengelig i flere deilige smaker!

Smak
Pakke
Mengde
Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Få 3 betal for 2 | eller få 25% rabatt på alt

Velg mellom 3 tilbud:

- Få 3 betal for 2, du får det tredje billigste gratis. 
- Få 25% rabatt på alt
- 40% rabatt på piller og aminosyrer. 

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder fram til midnatt 24/09/17 eller så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

Kjøp Nå
Var: kr39,00 kr31,00 Spar: kr8,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er Økologisk Moringa-te?

Økologisk Moringa-te er en naturlig, koffeinfri, deilig supermat-te laget av bladene til moringa-treet. Moringa vokser i Asia og Afrika, og er forbundet med en rekke fordeler for helsen. Moringa inneholder en rekke vitaminer, mineraler og antioksidanter. Ettersom økologisk moringa-te er koffeinfri er den perfekt når som helst på dagen. Teen er tilgjengelig i fire forskjellige smaker, i tillegg til den orginale, rene naturlig smak.

Hva er fordelene med Økologisk Moringa-te?

Økologisk Moringa-te er svært næringsrik. Hva 1.5g Moringa-tepose inneholder 0.4g proteiner og 0.5g fiber i tillegg til en rekke vitaminer, mineraler og antioksidanter. Myproteins Økologisk Moringa-te kommer fra plantasjer i Sri Lanka som er økologisk og miljøvennlig, slik at du kan nyte din kopp med te med god samvittighet.

Hvem er Økologisk Moringa-te egnet for?

Økologisk Moringa-te er egnet for alle som ønsker et alternativ til vanlig te, som alle blir produsert av bladene til Camellia Sinensis treet. Moringa-te er laget av bladene fra Moringa oleifera-treet, som gir en helt forskjellig opplevelse. Den er naturlig koffeinfri, slik at du ikke trenger å tenke på dette, og har en frisk smak.

Hvordan lager man Økologisk Moringa-te?

Vi anbefaler alltid at du bruker nykokt vann for dette produktet og at du lar teposen ligge i vannet i fem minutter før du nyter en deilig kopp med te. 

Nøkkelfordeler

 • Koffeinfri og derfor ideell når som helst på dagen
 • Næringsrikt alternativ til vanlig te
 • Tilgjengelig i fire deilige smaker

Anbefalt bruk

Ha en tepose i nykokt vann i 5 minutter. Hver boks inneholder 25 teposer.

Ingredienser

Økologisk Ceylon Moringa-te, Naturlig Eple og Kanel : Økologisk Ceylon Moringablader (95%), Naturlige smakstilsettere (Eple [2.5%], Kanel [2.5%]).

Økologisk Ceylon Moringa-te med Naturlig Kakaosmak: Økologiske Ceylon Moringablader (95%), Naturlige smakstilsettere (5%).

Økologisk Ceylon Moringa-te med Naturlig Honning- & Vaniljesmak : Økologiske Ceylon Moringablader (95%), Naturlige smakstilsettere (Honningekstrakt [2.5%], Naturlig Vaniljerot [2.5%]).

Økologisk Ceylon Moringa-te : Økologiske Ceylon Moringablader (100%).

Økologisk Ceylon Moringa-te med Naturlig Jordbærsmak : Økologiske Ceylon Moringablader (95%), Naturlig Jordbærsmakstilsettere (5%).

Næringsinformasjon

Porsjonsstørrelse - 1 pakke, 37.5g (25x1.5g)

Porsjoner per boks - 25 Teposer

Næringsinformasjon

  Per 100g Per tepose (1.5g)
Energi 1799 kJ/429 kcal 27 kJ/6 kcal
Fett 5.3 g 0.1g
  hvorav mettet 3.6 g 0.1 g
Karbohydrater 55 g 0.8 g
  hvorav sukker 1.7 g 0 g
Fiber 34 g 0.5 g
Protein 24 g 0.4 g
Salt 0.09 g 0 g

 

The Næringsinformasjon er basert på Økologisk Ceylon Moringa-te med naturlig eple- og kanelsmak. Hvis du velger en annen smak kan næringsverdiene variere med .

 

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Økologisk Moringa-te

Velg bilde

Økologisk Moringa-te
Back to top