• Vegetariansk

    Vegetariansk

T Matrix

Nyskapende formel!

Smak
Pakke
Mengde

GREEN MONDAY 30% avslag på alle produkter || Bruk kode: TRETTINO

- 30% på alt || Bruk kode: TRETTINO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Maksimal rabatt per ordre er 2000,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ
kr279,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Hva er T Matrix?

T Matrix gir en unik blanding av Mucuna pruriens, Bukkehornkløver, D-asparaginsyre, Beta Ecdysterone og metoksyisoflavon.

Fordeler med T Matrix

T Matrix kommer som en lettkomsumerlig tablett og gir 500 mg av D-asparaginsyre per dosering på 2 tabletter.

Hvem passer T Matrix for?

T Matrix er en nyskapende formel og anbefales for alle som spesielt ser etter et inntak av D-asparaginsyre med tillegg av andre naturlige ingredienser. T Matrix er fast konsumert av mennesker som deltar i regelmessig høyintensitetstrening. Det anbefales å konsumere 2 tabletter av T-Matrix ca. 15 minutter før trening.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Gir en unik blanding av naturlige ingredienser
  • 500mg D-asparaginsyre per porsjon
  • Enkel tablettform

Anbefalt bruk

Ta 2 tabletter tre ganger om dagen. For best resultat, innta sammen med et måltid med høyt proteininnhold. På treningsdager, innta 2 tabletter 15 minutter før trening, i tillegg til de resterende 4 tablettene som tidligere anvist.

Ikke overskrid angitt anbefalt daglig dose. Dette produktet bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Må oppbevares utilgjengelig for små barn.

Ingredienser

Fyllstoffer (dikalsiumfosFett, mikrokrystallinsk cellulose), D-asparaginsyre, Polyvinylpyrrolidon, Mucuna Pruriens, Bukkehornkløver, Vitamin E, Beta Ecdysterone, 5 Methyl-7-Methoxyisoflavon, Silisiumdioksid, antiklumpemiddel (magnesiumstearat), Hydroksypropylmetylcellulose, glyserol.

Allergener:

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 2 tabletter

Serveringer per boks - 90 (180 tabletter), 180 (360 tabletter)

Næringsinnhold

      Per dosering
D-asparaginsyre     500 mg
Mucuna Pruriens     200 mg
Bukkehornkløver     200 mg
Beta Ecdysterone     30 mg
Metoksyisoflavon     20 mg

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

T Matrix

Velg bilde

T Matrix
Back to top