• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariansk

    Vegetariansk

  • Vegansk

    Vegansk

Xanthan Gummi

Smak
Pakke
Mengde

BURSDAG! Få opp til 60%alt!
Få 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Få opp til 60% avslag på alt!

+ 15% ekstra med koden BURSDAGNO

Myprotein deler ikke informasjon med tredjeparter. Tilbudet gjelder til midnatt 29.05.2017, eller så langt lageret rekker. 10% ekstra koden varer til midnatt 18.05.17. Maksimal rabatt per ordre er 800,-. Kunder kan handle flere ganger. Kunder må betale mva og tollavgifter: Hvis du handler for mer enn 350 kroner (inkludert frakt og forsikring) er du nødt til å betale toll og moms på varene. Toll på klær er 10.7% og på kosttilskudd er det en viss tollsats/kg. Denne tollsatsen er avhengig av hvilken type kosttilskudd som importeres. Du kan lese mer på Tolletatens nettsider. Mva 25% på klær og 15% på de fleste kosttilskudd. Derfor kan det hende du må betale mer enn prisen som vises på nettbutikken. I tillegg må man betale et fortollingsgebyr til Posten, på 315,-.

KJØP NÅ

Var: kr59,00 kr41,00 Spar: kr18,00

Tilgjengelig på lager Sendes normalt innen 24 timer

Produktoversikt

Xantangummi er en av de mest effektive kilder til fiber tilgjengelig. Den kan brukes for å legge tekstur til mat uten behov for gluten og er fullstendig ikke-toksisk. Xantangummi blir produsert ved fermentering av sukker ved Xanthomonas campestris bakterier, og er en bio-polymer som er strukturert som cellulose.

Mange synes at det å ha fiberrik diett kan være vanskelig, spesielt hvis de ikke spiser en høy andel av frukt og grønne grønnsaker. Xantangummi, i kosttilskuddsform, som bringer et tillegg i dietten og fungerer som en erstatning for vanlig fiber.

For alle som ikke er i stand til å spise gluten som en del av deres kosthold, dette er et egnet alternativ som kan brukes i matlaging. Vanligvis er matvarer som blir spist som en del av en glutenfri diett uten tekstur og tykkelse. Ved å tilsette Xantangummi til matsauser vil øke størrelsen på maten uten å tilsette en betydelig mengde kalorier.

Det er ingen bivirkninger til å spise ytterligere Xantangummi over en lengre tidsperiode, og det er et nyttig kosttilskudd for mennesker som lider av IBS. Ved å konsumere Xantangummi vil det øke inntaket av fiber som forbedrer fordøyelsen, uten behov for å spise stivelsesholdige matvarer som kan øke smertene.

Vennligst merk at labelen på dette produktet er merket på engelsk, minimum. Labelen kan også være merket med Fransk, Italiensk, Tysk, Dansk, Svensk og/eller Finsk.

Nøkkelfordeler

  • Glutenfri
  • Kan brukes for å forbedre blandingspotensialet til mat- og drikkevarer

Anbefalt bruk

For å forbedre viskositeten av protein-baserte shakes prøv å tilsett 3/4 av en liten scoop (2 g) til proteinpulver i en Myprotein shaker med vann eller melk.

Oppbevar på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Dette produktet er ment for å brukes sammen med en aktiv livsstil og et balansert kosthold. Egnet for vegetarianere og veganere.

Ingredienser

Laget i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, gluten og produkter av disse.

Uten smak: Xantangummi (100%)

Næringsinformasjon

Serveringsstørrelse - 1/3 ts. (2g)

Serveringer per beholder - 125 (250g)

Næringsinnhold

  Per 100g Per servering *RI
Energi 1360 kJ/320 kcal 27 kJ/6 kcal 0%
Fett 0 g 0 g 0%
  hvorav mettet 0 g 0 g 0%
Karbohydrater 80 g 1.6 g 1%
  hvorav sukkerarter 0 g 0 g 0%
Fiber 0 g 0 g  
Protein 0 g 0 g 0%
Salt 0.13 g <0.01 g 0%

 

* Referanseinntak til en gjennomsnittlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsinnholdet er basert på versjonen uten smak. Velger du en annen smak kan næringsinnholdet variere opp til 10%

Kundeomtaler

Der er ingen nåværende omtaler.

Xanthan Gummi

Velg bilde

Xanthan Gummi